פונדקאית בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פונדקאית בחו"ל
    כרמית
    11/10/2011

שלום,

אני אם חד הורית לילדה בת 10 ומעונינית להיות אם פונדקאית לזוג הורים מחו"ל
    ממה שקראתי והבנתי זה כרוך בהעתקת מגורים לתקופה ומהבחינה הזו זה בסדר ומסתדר לי השאלה היא האם דרככם זה אפשרי והאם יש זוגות כאלו מחו"ל שפונים אליכם ומחפשים פונדקאית?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פונדקאית בחו"ל

הוספת תגובה

• פונדקאית בחו"ל - תגובה

מינה יולזרי
    17/10/2011

לעיתים רחוקות יש כאלו פניות של זוגות שמעוניינים לממן לפונדקאית את שהותה בחו"ל לאורך ההיריון. אם את מעוניינת להיות פונדקאית כדאי שתחשבי לעשות זאת בארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי אפשרות

כרמית
    17/10/2011

מחר ואני אחרי 2 ניתוחים קיסריים לא מאפשרים לי להיות פונדקאית בארץ מצער עבור 2 הצדדים אבל זה המצב,
    לכן חשבתי לעבור את התהליך בחו"ל ואולי דרככם זה יתאפשר ,מה הפרוזדורה ואיך מתחילים??

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי אפשרות - תגובה

מינה יולזרי
    25/10/2011

לעיתים רחוקות יש זוגות מחו"ל שמעוניינים שהפונדקאית תעבור תהליך בארצם לכן איני יכולה לכוון אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו