euthyrox

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• euthyrox
    ירון
    02/11/2011

שלום
    אני בן 25 עשיתי לפני כשבוע בדיקות דם ויצא TSH 5.03 הרופא אמר לי לקחת את התרופה EUTHYROX רציתי לבדוק האם יש תופעות לוואי ??

ואם המחלה הזאות מסוכנת ??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    euthyrox

הוספת תגובה

• euthyrox - תגובה

עדה אטיאס
    02/11/2011

זה לא הפורום המתאים לשאלה זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה חשובה לירון

טליה
    15/11/2011

ירון שלום,
    אני לא רופאה, אלא בעצמי סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ומטופלת בEUTHROX חשוב לי לכתוב לך כדי שלא תעבור מה שעברתי אני!
    התוצאה שלך היא גבולית בהחלט ולא תמיד בגילך צריך להתחיל בטיפול תרופתי. מרגע שמתחילים אסור להפסיק אף פעם. אני ממליצה מאוד על טיפול תזונתי או הומואפתי- חשוב לציין שהבלוטה חייבת להיות תקינה, אבל שווה לך לנסות דרכים אחרות לפני שאתה מתחיל בטיפול שהוצע לך ע"י רופא משפחה, ובכלל- הם לא מבינים הרבה בעניין, קח לך עוד חוות דעת, מאנדוקרינולוג למשל, לפני שאתה מתחיל לטפל בתרופות. יש עוד דרכים לאזן את הבלוטה רק לפני שמתחילים לטפל בתרופות.
    מקווה שההודעה הגיעה אליך ושתיקח לתשומת ליבך
    טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Euthyrox

קרן
    21/11/2011

טליה שלום,

התחלתי להשתמש היום בתחליף לאלטרוקסין.
    אשמח לדעת האם הרגשת תופעות לואי כלשהן?

תודה,
    קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו