מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולןשרון06/11/2011
רציתי לברר אני לפני כשנה וחצי בערך עשיתי פונדקאות לזוג וילדתי תאומים ההריון עבר קצת קשה אבל ילדתי בשבוע 37 בניתוח קיסרי
אני לפני כחצי שנה רציתי שוב להיות פונדקאות ודיברתי עם אביבה מהועדה והיא אמרה בגלל שעברתי 4 לידות היא אפשר שוב רציתי לדעת האם כדאי להרים ידיים או שאפשר לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולן - תגובה
מינה יולזרי07/11/2011תשובתה של אביבה נובעת מהחלטת הרופאים שלא לאפשר לנשים לאחר 4 לידות לשמש פונדקאיות. מסיבה זו להתחיל להילחם זה אומר להביא חוות דעת מרופאים אחרים שהריון חמישי אינו שונה מהריון רביעי ובכך לנסות לשנות את החלטתם של הרופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינה שלום
שרון07/11/2011לפי תשובתך כדי לבדוק האם שווה להלחם או לא?
אם אני הולכת על המרכז שלך יש אפשרות לשדך לי שמראש אומרים שאולי לא יאשרו אותי או האם כדאי כבר להרים ידים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינה שלום - תגובה
מינה יולזרי07/11/2011זה לא קשור למרכז שעמו את הולכת. כמו שאמרתי שאם את רוצה לנסות לשנות את דעתם תאבקי וזאת רק באמצעות חוות דעת סותרות מרופאים גניקולוגים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה
שרון07/11/2011יש פונדקאיות שאושרו בועדה?
מה אני עושה ואיך מתחילים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה - תגובה
מינה יולזרי09/11/2011אני לא יודעת אם אושרו נשים שעברו 4 לידות או לא. אני יודעת שהוועדה כן קשובה לבקשות מיוחדות ולכן תדון בבקשתך. זה לא אומר כמובן שבקשתך תתקבל.
את צריכה לכתוב מכתב בקשה ולנסות לשכנע בו שאת יכולה לשמש כפונדקאית למרות 4 לידות. מה שיכול לסייע זו חוות דעת של רופא אחר שחושב כמוך שהסיכון לבעייה במהלך ההריון הוא לא משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינה שלום
שרון09/11/2011קודם כל המון תודה לך שאת עונה לי והסבלנות שלך
אני רוצה רק לדעת בתור התחלה אני אמורה לכתוב מכתב לאביבה באופן אישי?
ואיזה רופא אני אמורה להביא האם הרופא נשים שלי שמטפל בי כיום זה בסדר?
ומה אני אומרת לרופא שיכתוב בדיוק?
ואחכ שולחת לאביבה מה הכתובת שלה למכתבים?
המוןן המון תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינה שלום - תגובה
מינה יולזרי09/11/2011תבררי עם אביבה מדוע הם פוסלים אישה שילדה 4 פעמים. לפי תשובתה תדעי מה הרופא נשים צריך לרשום במכתבו לוועדה.(יכול גם הרופא שלך) .
כשיהיה לך את מכתבו כתבי גם את בקשה להיות שוב פונדקאית צרפי את מכתבו ושילחי לוועדה.לפי הכתובת: הוועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים, משרד הבריאות.רח' רבקה 29 ירושלים (91010) עבור גב' אביבה נמרודי בוצר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)