פונדקאות בחו"ל עם קרובת משפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פונדקאות בחו"ל עם קרובת משפחה
    מתעניין
    30/11/2011

אני מבין שבארץ הקודש אסור לקרובת משפחה לשמש כ פונדקאית בגלל דת
    במידע וקרובת משפחה מקרבה ראשונה מוכנה להיות אם פונדקאית ללא תמורה

האם ניתן לבצע את התהליך בחו"ל?
    מה צפי העלות בחו"ל במידע ואין צורך לשלם לאם פונדקאית

אם ניתן.. באיזו מדינה זה אפשרי
    האם יש גורם בארץ שניתן להעזר בו כדי לבצע תהליך כזה ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פונדקאות בחו"ל עם קרובת משפחה - תגובה

עדה אטיאס
    30/11/2011

הייתי מציעה לבדוק את הפן החוקי אנו בדקנו פעם עם משפחה חדשה והבנו מהם שיש בעיה כששני הצדדים (פונדקאית והזוג) לא אזרחי אותה מדינה שבה מתבצע הליך הפונדקאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פונדקאות בחו"ל עם קרובת משפחה - תגובה

דורון ממט
    30/11/2011

אני חושב שיש מדינות שניתן יהיה לעשות את זה בהן - (פרצדורלית - אני מעריך שבארה"ב זה יהיה אפשרי) - הבעייה הקשה יותר בעיני היא הנושא הביטוחי.

כיוון שאני מניח שלבת משפחתך אין ביטוח בארה"ב, עלויות הטיפול והסיכון הפיננסי עלולים להיות רבים מאד.

אני יכול לברר לך לגבי הודו (אם אתה רוצה) - אבל צריך להבין שהליך הפונדקאות אינו ההפריה - הוא גם ההריון (לפחות סופו) ובעיקר הלידה.

אני מקווה שהועדה הממשלתית שדנה עכשיו בנושא הפריון תאפשר פונדקאות וולנטארית בישראל - אבל עוד חזון למועד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו