מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב יש לי שאלהחסוי03/02/2008
שלום,
אני בת 25 ויש לי ילד מדהים בן 4 מיותר לאמר שאני גרושה ;-) אני מאוד מתעניינת לאחרונה בכל הנושא הזה של הפונדקאות אבל נושא אחד עוד לא סגור אצלי. מה אומרת ההלכה (כי אני דתייה) על פונדקאות?האם לפי ההלכה זה מותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוק הפונדקאות יצא בשיתוף משרד הדתות
עדה אטיאס03/02/2008והרב הראשי לישראל הרב עמאר לפני כשנה נתן היתר גם לאישה נשואה לשמש כפונדקאית, כך שההלכה מתירה פונדקאות.
את מוזמנת להתקשר ולקבל פרטים בנוגע לתהליך 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אישית
מירית03/02/2008אם את דתיה...ומאמינה באלוקים מאוד האם השליחות שלך לעזור
לאם שלא יכולה ללדת ולזוג לשמור על זוגיות,להקים משפחה,האם את צריכה אשור
מרב על תהליך כזה,לא יקרתי האישור הוא מאלוקים.אך ורק..זה חשבון בינך לבינו.
זו שליחות עליונה.את לא צריכה אשור קבלי לזה. אלה החלטה אמיצה וטובה כשלך.
על כל פנים באם תשקלי לחיוב.נישמח להיות בקשר.אני אשה מסורתית אבל מאוד מאמינה
בדרכי ובאלוקים שלי.בעלי הוא חילוני,מאמין.ותאמיני לי אשמח לשמוע מימך אולי נכירך
ואולי תיהי שליחת אלוהים למשימה בשבלנו כוונה טהורה...משני הצדדים.
חשבי על דבריי.תוכלי לענות לי בכל דרך שתבחרי.תודה יקרתי.את מלאכית....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עדה ותודה מירית
חסוי03/02/2008אז מירית לשאלתך :
אני לא צריכה אישור מרב אני בטוחה בדרכי ומאמינה שאם אני יעשה כזה דבר אז כמובן שזוהי שליחות מאלוהים וברור שזה חשבון שביני ובינו. אבל נגיד אם אני אלך לקבל ברכה מרב לתהליך הזה האם הוא יברך או שהוא יגיד אסור לעשות כזה.דבר או איך את עושה כזה דבר? כי אני אומר לך שמבחינתי ומבחינת הסביבה שלי אין לי בעיה אני החלטתי ללכת על זה ואני שלמה עם החלטתי אפילו לסביבה הקרובה שלי כבר סיפרתי והם מאוד תומכים בי עד הסוף.
אשמח אם אוכל לעזור. מאיפה אתם? אתם דרך מרכז או פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעניינת מאוד בוקר טוב
עדה אטיאס04/02/2008אני חושבת שהדבר הנכון ביותר לפני שמקבלים החלטה כזו משמעותית זה לשתף את הסביבה הקרובה, וזאת כבר עשית וכל הכבוד לך על כך, וגם להיוועץ עם הרב שלך היות ואת דתיה ומבחינתך הרב הינה דמות משמעותית שאת סומכת עליה.
יש לנו זוגות דתיים ואף חרדיים שעברו ועוברים את תהליך הפונדקאות וכולם התייעצו עם הרב שלהם, חלקם אף היו בקשר לאורך התהליך עם מכון פוע"ה בירושלים.
תהליך הפונדקאות לשמחתי זכה לתמיכה מרוב הרבנים כולל הרב הראשי לישראל, אני מקווה שתיזכי גם את לתמיכתו של הרב שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המחיר המוצע לפונדקאית?
חסוי04/02/2008אני מקווה גם לזכות בתמיכתו של הרבה חוץ מזה אני חושבת שאני כבר מוכנה.
הבנתי שמה שמירית רשמה זה לא אז אוליי אפשר לקבל פיסת מידע בעניין הכספי ותוכלי לאמר לי כמה משלמים לפונדקאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מוזמנת להתקשר אלי
עדה אטיאס05/02/2008ואשמח לתת לך את כל הפרטים בנוגע לתמורה הכספית, ולהסביר לך כיצד התשלומים מתבצעים, ומה הם התשלומים הנוספים שמגיעים לפונדקאית.
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונינים בפונדקאית
הורים מאושרים08/02/2008לאחר פונדקאות מוצלחת אחת מעוניינים בנוספת אנא צרי איתי קשר לנייד: 0506-242085
תודה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינת מאוד נשמח אם תצרי קשר
שוקו04/03/2008אנו זוג ללא ילדים מחפשים פונדקאית שתעזור לנו להגשים את החלום לילד משלנו
נשמח אם תצרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפונדקאית המקסימה שלנו היתה גם דתיה
הורים מאושרים08/02/2008אין עם זה כל בעיה אנא תתקשרי אליי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאמינה ההדוקה,ממירית
מירית03/03/2008אנו זוג, נשוי,כדת משה וישראל. לא פנינו ולא בדקנו,נושא פונדקאות.ב תיווך, אנו פונים בפרטי.
אם את מוכנה,להכיר אותנו וניתן להאמין בך באמונה שלמה.אולי אפשר להגיעה להסדר גם
באופן פרטי כמו עורך-דין.קשה לי לדבר ולהרחיב על הנושא בפרוום.מה שכן יש סכום
שבכול מיקרה את חייבת לקבל תמורת המעשה הכביר שלך.לא יכולים לזלזל בזה. כרגע
יש לנו קושי לחשוב בכיוון של סכום 200.000 ש"ח.שזה משלמים,בד"כ.תראי בואי נמשיך
בקשר עם את רצינית בנושא. יכול להיות שזו תחילתו של קשר... לפונדקאות. באהבה שלך מירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)