מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצים לדעת על תהליך הפונדקאותא20/04/2012
אני ואשתי נשואים שנים יש לנו ילד . אנחנו מעונינים בעוד ילד מאחר ואשתי בגלל מצבה הרפאוי לא יכולה זה מסוכן לה.
מאחר וכך הדבר החלטנו לפנות לתהליך הפונדקאות אני מנסה לדלות קצת מידע.
אני קורא באינטרנט שומע מחברים אבל הייתי שמח לדעת כמה עולה כל התהליך הזה?
מי מפקח על כל התהליך הזה?
איך הוא מתבצע? אני מבין שיש כמה אפשרויות פרטי הוא דרך מרכז?
האם בארץ זה חוקי? האם כדאי לעשות את זה דרך חוץ לארץ?
האם יש לזה גיל כלומר אני ואשתי בסביבות גיל ה-+40 , האם אפשר להשתמש
בביצית שלה?
אשמח לתשובות דרך האתר, מזוג שהתנסה בעניין תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצים לדעת על תהליך הפונדקאות - תגובה
עדה אטיאס23/04/2012תהליך הפונדקאות בארץ חוקי, ההגבלה לאישה עד גיל 50 וגבר עד גיל 58, בארץ התהליך מתבצע בכפוף לועדה של משרד הבריאות, כאשר אתם בוחרים את הרופא המטפל והפונדקאית מתלווה אליכם, אתם שותפים במערב ההריון ובלידה כמובן.
לגבי השימוש בבציות של אשתך תצטרכו להתייעץ עפ רופא מומחה בתחום.
ממליצה לך לקבוע פגישה ולקבל את כל המידע בצורה מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצים לדעת על תהליך הפונדקאות - תגובה
עדה אטיאס24/05/2012זוג צריך לקבל בתחילה אישור עקרוני מהועדה על סמך המלצה רפואית.
התהליך כפי שציינת יכול להתרחש בסיוע מרכז או באופן עצמאי
התהליך בישראל חוקי
אני לא מוצאת סיבה לעשות בחו"ל זמן ההמתנה בארץ קצר, התהליך מסודר ובכפוף לועדה של משרד הבריאות, יש לכם שליטה רבה יותר על הצד הרפואי ואתם יכולים לנהל קשר עם הפונדקאית ולהיות שותפים בהנהלות ההריון
הקרטריון מבחינת גיל האישה הוא 50
לגבי שימוש בביצית של אשתך אתם צריכים להתייעץ עם הרופא
ממליצה לך להגיע לפגישת יעוץ שאינה מחייבת ולקבל חומר כתוב והסבר מפורט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזוג לפני שמחליטים
שרון25/05/2012מאוד מומלץ לכם להתיעץ עם זוגות שעברו תהליך דומה.
פקטור הגיל מאוד משמעותי, בארץ אתם עלולים לאבד זמן יקר.
א- צריך לעבור ועדות שבמקרה המהיר בייותר זה יהיה חודשיים שלושה המון בירוקרטיה. ( את זה כדי לכם לברר עם אנשים שעוברים את זה בארץ.)
לעומת זאת במקרה שאתם עושים בחו"ל אין שום בירוקרטיה ,,,, שזה זמן יקר
ברגע חתימת החוזה תוך פחות משבועיים אתם מתחילים את התהליך.
ובארץ עוד תתחילו רק בועדות אישורים וכו .
בזמן שבחול אתם לא מבזבזים זמן יקר.
בהצלחה שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)