מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריטריון להוריםאלה21/04/2012
האם אפשר להשתמש בפונדקאות משום שמבחינה מנטלית אני פשוט לא מסוגלת להיות בהריון? אני ובעלי רוצים ילדים אבל אני פשוט פוחדת מההריון ומהלידה וממש לא מסוגלת לשאת את הרעיון של להיות בהריון. אני יכולה או לחכות עד שיהיה לי אומץ מה שיכול גם לא לקרות אף פעם. יש איזשהו תקדים לאנשים שהפכו להורים דרך פונדקאות משום שלא יכלו להרות מסיבה שאינה פיזיולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה שלום
שרון21/04/2012אלה שלום אני מאחלת לך לעבור הריון של עצמך.
ולהתגבר על הפחדים, תמיד יש לך את האופציה לעשות פונדקאות בחו"ל .
בלי לעבור ועדות.
בהצלחה שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה אבל
אלה22/04/2012את מתכוונת שאין טעם אפילו לנסות להגיש בקשה כזו?
אני אסביר את המצב יותר טוב, אני לא מסוגלת אפילו לעשות בדיקת דם. פעם אחרונה שעשיתי בדיקת דם הייתה בגיל שלוש. אני לא יכולה לעמוד בכאבים של הבדיקות וההריון עצמו. ולמי שאמר לי לעשות קיסרי - אני לא יכולה שאפילו ישימו לי עירוי אז בטח שלא להכנס לחדר ניתוח. אני פשוט לא רואה אופציה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאלה
שרון22/04/2012אלה הוועדה בארץ, דורשת המון מסמכים רפואים ואישורים, בירוקרטיה שלדעתי מאוד נוקשה ומתיש.
אם את רוצה שלחי לי מייל ונדבר.
בהצלחה שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריון להורים - תגובה
עדה אטיאס23/04/2012אלה שלום
את יכולה להגיש בקשה לאישור עקרוני עם חוות דעת של מומחה בתחום פסיכולוג/פסיכיאטר והועדה תיבדוק ותתייחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה מוחקים לי את התגובות שלי.
שרון23/04/2012אלה כתבתי לך מספר פעמיים תגובות ,,ומוחקים לי אותם.
חבל.. שיהיה בהצלחה שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריון להורים - תגובה
דורון ממט24/04/2012את כמובן מוזמנת לפנות לאחת הסוכנויות שעושת בחו"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות בהודו
שי08/05/2012היי אלה, אנחנו זוג שמבצע את הפונדקאות דרך VIVA פונדקאות. אני ממליץ לך בחום לפנות אליהם ולהעזר בהם יכול להיות שהתשובה למצבך נימצאת שם.
המון בהצלחה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)