תחילת הדרך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת הדרך
    שני
    15/02/2008

אנו זוג נשוי מזה כ-3 שנים ויש לנו ילדה מקסימה בת שנתיים.
    במהלך חודש אוגוסט 2007 גילו לי לוקמיה מסוג CML
    ההנחיה החד משמעית של הטיפול במחלה היא שאסור להיכנס להריון במהלך הטיפול אשר הינו לכל החיים, הטיפול אינו להחלמה אלא לחיים טובים עם המחלה ולכן נמנעת ממני האפשרות שלהיכנס להריון נוסף ולהביא אח או אחות למקסימה שלנו,
    את האינפורמציה הזו אמרו לי כמעט באותה נשימה שסיפרו לי על המחלה מכיוון שידעו שאנו מנסים להרות הריון שני ולכן לפני שהתחלתי את הטיפולים ביצעתי שאיבה, הפריה והקפאת עוברים.
    היום לאחר שהתייצב מצבי עם נטילת הכדורים וההפנמה שאסור לי בשום אופן להיכנס להריון
    החלטנו לפנות לדרך הפונדקאות.
    אנו נשמח מאד להכיר אותך הפונדקאית אשר תרצה לעזור לנו להרחיב את התא המשפחתי
    ניתן ליצור עמנו קשר טלפוני: 050-8431817

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הדרך

הוספת תגובה

• בהצלחה בהמשך הדרך

מינה יולזרי
    16/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעזור

אורית
    17/02/2008

מאוד אשמח לעזור לך בכל דרך שתבחרי מהסיבה שאני מבינה לליבך במידה ותהייה מעוניינת צרי קשר : [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית

שני
    19/02/2008

תודה על פנייתך אשמח אם תצרי עימי קשר טלפוני או שתשלחי לי את שלך ואצור עימך קשר
    שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו