שלום וברכה,זקוקה לעזרה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום וברכה,זקוקה לעזרה!!!
    ליאורה
    23/05/2012

אני פונדקאית,אנחנו בשבוע די מתקדם כדי להחליט איפה ללדת.בחוזה מצוינים 2 בתי חולים,ואני מאד רוצה ללדת בביה"ח שהומלץ לי עליו ע"י כל המכרות.ההורים המיועדים רוצים בית חולים אחר שאני גם בעת הצורך לא פונה אליו,לא מבחינת המקצועיות אלא באופן כללי לא רוצה ללדת שם.מאד רציתי לעבור חוויה חיובית עם הלידה הזאת כי בלידה הראשונה שלי לא הלכתי לפי ההמלצות ואני מצטערת עד היום.מה אפשר לעשות במצב כזה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום וברכה,זקוקה לעזרה!!!

הוספת תגובה

• שלום וברכה,זקוקה לעזרה!!! - תגובה

מינה יולזרי
    24/05/2012

ליאורה חשוב שתדעי שבתי החולים בארץ הם ברמה טובה כך שמבחינה רפואית את מוגנת בכל בית חולים. אני מבינה שחווית חוויה לא נעימה בבית חולים מסויים ולכן קשה לך לחזור לאותו בית חולים ללידה נוספת.
    אני חושבת שאם תדברי עם הזוג לגבי הנושא ותצייני את החוויה הראשונה שלך באותו בית חולים הם יבואו לקראתך לפחות מתוך חשש שרמת החרדה שלך בלידה תהיה גבוהה ותקשה על כל הנוגעים בדבר. מאחלת לך בהצלחה ולידה קלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו