מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פונדקאות בארץ או בחו"לאני26/05/2012
בעלי ואני בני 30 ומתלבטים לגבי פונדקאות בארץ או בחול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בארץ או בחו"ל
שרון26/05/2012.מאוד מומלץ לכם להתיעץ עם זוגות שעברו תהליך דומה
.בהצלחה שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון רק בארץ
מיטל28/05/2012עברנו תהליך אחד מוצלח בארץ ואנחנו לקראת השני.
אני יכולה להגיד לך שהיום התהליך בארץ הרבה הרבה יותר מהר , גם הועדה מתקתקת עניינים, ואני לא חושבת שתהיו רגועים שהעניינים בשליטה שלכם כמו בארץ.
סתם דוגמא התחלנו עם רופא אחד ואחרי שלושה טיפולים שלא הצליחו עברנו לרופא אחר ששמענו עליו המלצות מזוגות והפונדקאית שלנו מיד נקלטה להריון, איפה הייתי יכולה בחו"ל לשנות רופא , אתם עובדים מול צוות אחד וזהו, חוץ מזה שלכו תדעו מה באמת קורה שם
איך הפונדקאית שומרת על ההריון, לא יודעת גם ככה התהליך הזה לא פשוט אז במדינה אחרת............נראה לי שמני שעושה בחו"ל זה כאלו שלא יכולים בארץ ואין להם ברירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת מצחיק שלך לא מוחקים הודעות??
שרון31/05/2012כמה הפורום הזה מאכזב.
בגלל שאת ממליצה על הארץ לא מוחקים לך הודעות.
אני דברתי על חו"ל ומוחקים לי את ההודעות אני חושבת שרצוי שהאנשים יחליטו מה טוב , וכן מותר ורצוי לתת לכולם להביע את דעתם.
הדבר החשוב ביותר שלכולם יהיה בהצלחה ,כי לשם זה נועדו הפורומים ל ע ז ור. לאנשים שמחפשים תשובות ורוצים לשמוע מזוגות שעברו או נמצאים באותו מצב שלהם.
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה
מעיין01/08/2012מי שעושה בחו"ל.... ניראה לי כי אין לו כוחות לשטויות בארץ.
להמתנה בלי סוף, לוועדות לבירוקרטיה.
לפונדקאיות שחושבות שקיבלו כרטיס אשראי חופשי... וולחגוג על המצב הריגשי שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בחו"ל תפסיקו למחוק הודעות
שרון31/05/2012בושה לפורום שלא נותן להורים להחליט מה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מחוקים הודעות??
שרון31/05/2012למה לא נותנים להורים מיועדים לשמוע את כל התגובות??
ומסננים להם רק מה שקשור למינה ועדה בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחו"ל ללא המתנה מיותרת.
שרון26/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטים לגבי פונדקאות בארץ או בחו"ל
מינה יולזרי28/05/2012אני מבינה את ההתלבטות שלכם בבחירת המקום בו תרצו לעבור את התהליך. לכל תכנית יש את היתרונות והחסרונות. יתכן שחסרונות של תכנית אחת יהוו יתרונות לזוג מסויים. אנחנו מפעילות שתי תכניות האחת בחו"ל והשנייה בישראל. מזמינה אתכם ליצור עמנו קשר כדי שנוכל להבהיר לכם את היתרונות של כל תכנית ביחס לציפיות והיכולות שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)