מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המון שאלות ומקווה שיהיו תשובותאדווה28/05/2012
חברה שלי עברה את תהליך הפונדקאות לפני כ-3 שנים ומסתבר שהיא די מרוצה.
אני בת 29, גרושה ואמא לילדה בת שנתיים מדהימה.
הבנתי שאני יכולה להיות אם פונדקאית בהתאם לנתונים שכתבתי מעלה.
יש לי מספר שאלות:
האם הבדיקות שאני עוברת בתחילת התהליך יהיו על חשבוני, ואם כן - באיזה בדיקות מדובר?
האם האבחון הפסיכולוגי כלול גם הוא בעלות כספית כלשהיא?
במידה והתקבלתי לתהליך הפונדקאות, מצאו זוג שמתאים לי ואני לו, האם הבדיקות השגרתיות והנוספות שעליי לעבור במהלך ההיריון יהיו על חשבון ההורים המיועדים או על חשבוני?
הבנתי שבתום תהליך הפונדקאות, הפונדקאית מקבלת סכום כסף מההורים המיועדים, באיזה סכום מדובר?
החוזה שנכתב בין הפונדקאית להורים הוא החלטי וקורקטי לגבי סעיפים כמו בית חולים בו אלד וכו' , האם סעיפים אלו הם החלטה של ההורים בלבד או שגם לפונדקאית יש מקום להביע דעה?
בתור מרכז שמרכז את כל הנושא של הפונדקאות ומונע בלבול מיותר, האם אתם פועלים בכל חלקי הארץ?
האם החזרת הביצית המופרית תתקיים במרפאות בכל רחבי הארץ או רק במרפאות מסוימות?
כמה זמן בממוצע לוקח תהליך האבחון הרפואי והפסיכולוגי, במידה ויש נכונות מבחינת הפונדקאית לזרז ולבצע את התהליך כמה שיותר מהר?
אני בטוחה שיצוצו עוד המון המון שאלות, אבל זה על קצה המזלג - לראות לקראת מה אני הולכת, אם אחליט ללכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון שאלות ומקווה שיהיו תשובות - תגובה
מינה יולזרי30/05/2012השאלות שאת שואלת חשובות מאוד ואני אנסה לענות עליהן:בדיקות רפואיות בקופת חולים אינן עולות כסף מלבד הפאפס שגם הוא אחת ל3 שנים בחינם. בדיקת התאמה פסיכולוגית על חשבון המרכז. בדיקות במהלך ההריון נעשות אצל רופא הנשים שלך ואם המעקב יהיה אצל רופא פרטי מתוך החלטה של הזוג, הזוג יממן.
לפונדקאית זכות שווה בהחלטה היכן תתקיים הלידה.
המרכז שלנו הינו מרכז ארצי מתוך שאיפה לתת מענה מקצועי באוירה כמה שיותר ביתית וקרוב לביתך.
החזרת העוברים תיעשה בבתי החולים שבו מטופלים ההורים המיועדים ולכן לא מדובר על מקום מסויים אלא בכל רחבי הארץ.
אבחון רפואי ופסיכולוגי יכולים להסתיים תוך 5 שבועות במידה וצריך גם לחכות לבדיקת הפאפ. (זמן ההמתנה לתוצאות הבדיקה עד 5 שבועות).
שאלות נוספות יענו ברצון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)