עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אחת
    07/12/2012

שלום אני לקראת פונדקאות שנייה כאם פונדקאית .ובמקביל שאישרו לי שוב לעבור פונדקאות עי הוועדה לנשיאת עוברים פנו אליי זוג שלא מאשרים להם פונדקאות בארץ מפאת גילם .והסיפור שלהם נגע לליבי ואני מרגישה שאני רוצה לעזור להם אבל איך זה הולך בחול ?? ההחזרות יהיו בחול ? מהלך ההיריון בארץ ? לידה בארץ ? אם צריך עוד החזרה כי לא צלחה זה בחול ? ככ הרבה שאלות והזוג אינו יודע לענות .למרות שיש לי אפשרות לעשות תהליך רגיל בארץ משהו בי חייב לעזור להם . אשמח לתשובות .

אתן מתעסקות עם פונדקאות בחול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

עדה אטיאס
    07/12/2012

בפונדקאות בחו"ל אחד מהצדדים (הזוג או הפונדקאית) חייבים להיות אזרחי אותה מדינה שבה יתבצע הליך הפונדקאות אחרת זה לא חוקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לא חוקי לא לעזור לזוג הזה

שרונה
    14/12/2012

אני יודעת על דרכים אחרות שעשוים בחו"ל לאישה המקסימה שמעונינת לעזור לעזור זה אפשרי צריך לדעת לאיזה רופא להגיע תשאירי לי מיל אכתוב לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו