זקוקה לעזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרתכם
    קוקולה
    17/03/2013

שלום לכם, אני אמא לילד מדהים בן 4.5 ומזה כשנתיים וחצי מנסה להרות ללא הצלחה. לפני כחצי שנה בערך אובחנתי כחולת אנדומטריוזיס ועברתי ניתוח להסרת נגעים והידבקויות קשות באגן לרבות ברכי השתן וברקטום. איבדתי חצוצרה אחת ולצערי אני עדיין סובלת מכאבים קשים.
    למרות שהרופא שניתח אותי נטע בי תקוות שאוכל להרות לצערי היו אלה תקוות שווא. הזמן שעובר לא ממש עוזר, אני בת 36, והתסכול והצער מתחילים להשתלט עליי. אני רוצה לציין שלאחר לידת בני אובחנתי כבעלת גן פגום - קרישיות יתר ולכן היריון הוא סיכון בשבילי ועליי להזריק מדללי דם (קלקסן) למשך כל תקופת ההיריון ומשכב הלידה ולהיות במעקב למשך כל תקופת ההיריון.
    למרות כל זאת אני ממשיכה לחלום שאזכה לחבוק עוד תינוק או תינוקת
    לא תהיה מאושרת ממני בעולם הזה אם אוכל לחוות זאת שוב
    אין לי צורך בשום דבר מלבד ילדים!!!! אין לי מספיק מילים לתאר את האושר שנפל בחלקי עם בני הקטן אבל כל פעם שהוא שואל מתי יהיה לו אח או אחות קטנים - הלב שלי מחסיר פעימה, כל פעם שאני רואה אישה עם תינוק בעגלה עיניי מתמלאות דמעות.
    אחרי כל הסיפור הארוך שכתבתי רציתי לדעת האם יש סיכוי לעבור את הוועדות שלכם ולהגשים את הנס הזה בשבילי ובשביל משפחתי? אנא עיזרו לי. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרתכם

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרתכם - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    17/03/2013

מקרה רפואי כמו שלך מצדיק עיון רפואי קודם לפניה לוועדה. בעיית האנדומטריוזיס (כפי שוודאי ידוע לך) אינה מהווה עילה לשימוש בחלופה של פונדקאות, והפריה חוץ גופית מהווה פתרון טוב במצבים כאלה. ואשר לבעיית הקרישיות, גם זה לא תמיד מהווה הוראת נגד להריון אלא אם כן הרופא המטפל שלך (המטולוג, רופא פנימי, או מומחה אחר העוקב אחרי מצבך) ממליץ על סיכון בלתי סביר להריון. במקרה זה עליך לרכז את כל החומר ולפנות לוועדה המוסמכת לאשר זאת. יש כמובן בעיות של זמינות פונדקאיות וכיוב' בישראל, והנסיון לבצע טיפול זה בחו"ל תמיד סביר. במקרה כזה ניתן גם לשלב נסיון הפריה של הביציות שלך בישראל ושימוש בפונדקאית בחו"ל (במידה וכל משאלתך לא ניתנת חמימוש בישראל מסיבות טכניות.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרתכם - תגובה

מינה יולזרי
    18/03/2013

מנסיונו אנו יודעות שהוועדה גמישה ביחס לאישור עקרוני במצבים רפואיים כמו שאת מתארת..
    כדי לפנותת לוועדה עלייך לשלוח מס מסמכים בינהם טופס מס 6 שאותו ממלא הגניקולוג המטפל.
    אם את רוצה מידע נוסף, אשמח לתת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרתכם - תגובה

מינה יולזרי
    18/03/2013

מנסיונו אנו יודעות שהוועדה גמישה ביחס לאישור עקרוני במצבים רפואיים כמו שאת מתארת..
    כדי לפנותת לוועדה עלייך לשלוח מס מסמכים בינהם טופס מס 6 שאותו ממלא הגניקולוג המטפל.
    אם את רוצה מידע נוסף, אשמח לתת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכנה

אתי
    19/03/2013

הנני אישה נשואה +3 כל ההריונות היו תקינים אני כל כך רוצה להעניק את החלום של כל אישה ולהעניק לה ילד ,[שכחתי לציין שאני אתיופית ]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור

אור
    02/04/2013

היי
    אני אשמח אם תוכלי ליצור עימי קשר ב
    ponda123
    תודה אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו