מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לפור' יונה תדירחסוי04/08/2013
נקלטנו להריון חוץ רחמי במסגרת טיפול IVF (תהליך פונדקאות)
ההריון הסתיים בכריתת חצוצרה
מה הסבירות שזה יקרה שוב, האם לאחר בדיקה שגרתית ניתן להמשיך
ללא חשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפור' יונה תדיר - תגובה
פרופ` יונה תדיר04/08/2013הסיכוי/סיכון להריון חוץ רחמי בעקבות הפריה חוץ גופית הוא קטן מאד בכל מקרה, אך קיים (כפי שחווית). מאחר וחצוצרה אחת נכרתה הסיכוי קטן עוד יותר. אין בדיקה אשר תוכל לאמר מה מידת הסיכוי וכל שניתן זה לנסות שוב ולהיות מודע למצב. לא ציינת בשאלתך מה גילך ומה עברך הרפואי/מיילדותי.
פ]רופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
חסוי05/08/2013תודה על התשובה
בת 38 שלוש הריונות ולידות שלי בריאים ושקטים
לידה אחרונה לפני 3 שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך - תגובה
פרופ` יונה תדיר05/08/2013אין בכך כדי לשנות את תשובתי, פרט לשאלה ... מדוכ בכלל הפריה חוץ גופית?
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי05/08/2013לא מבינה בזה. הזוג שלי החליט לעבור את הטיפול ב IVF
מה האפשרויות הנוספות כדי להביא הצלחה יותר טובה?
ושאלה כנה , אני פורייה ונקלטת מהר בהריון טבעי
האם בתהליך של פונדקאות הגיל מאוחר מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' יונה תדיר
חסוי05/08/2013נראה שההודעה נסגרה בלי תשובה שלך
לא מבינה בזה. הזוג שלי החליט לעבור את הטיפול ב IVF
מה האפשרויות הנוספות כדי להביא הצלחה יותר טובה?
ושאלה כנה , אני פורייה ונקלטת מהר בהריון טבעי
האם בתהליך של פונדקאות הגיל מאוחר מידי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' יונה תדיר - תגובה
פרופ` יונה תדיר07/08/2013שאלתך אינה ברורה. האם את מעמדת להיות פונדקאית? למיטב הבנתי זה לא מוזכר בשום מקום בשאלותיך. ואם כן, נראה לי שגילך אינו תואם זאת.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)