מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מטיסים עוברים טריים לחו"ל?אני04/12/2013
האם צריך באישור מיוחד להטסת עוברים טריים לחו"ל? אם כן, ממי?
איזה ציוד נדרש? והאם אפשר להשיג את הציוד בארץ?
כמה הציוד עולה (לרכישה, שכירות וכד', לפי הצורך)?
האם העוברים צריכים ליווי מקצועי (אולי אמבריולוג)?
כיצד מאשרים מראש שלא להעביר את העוברים דרך מכשירי שיקוף?
האם אפשר לשאת את הציוד אל הקבינה במטוס?
באיזה גודל ומשקל הציוד לנשיאת העוברים?
האם צריך לשלם על מקום יעודי במטוס?
האם ואיפה אפשר למצוא מידע מרוכז בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מטיסים עוברים טריים לחו"ל? - תגובה
פרופ` יונה תדיר04/12/2013לא ניתן להטיס עוברים טריים לחו״ל. באל על יש מחלקה המטפלת בהטסת עטברים מוקפאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מטיסים עוברים טריים לחו"ל?
אני07/12/2013למה אי אפשר להטיס עוברים טריים לחו"ל?
מה הבעיה? למה שהעוברים יוכלו לגדול במעבדה, אבל לא יוכלו להתפתח במטוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אפשר במעבדה ולא במטוס?
פרופ׳ תדיר08/12/2013כי קצת קשה להכניס את המעבדה למטוס. אבל זה יכול להיות רעיון לסטרט-אט חדש. כדאי שתחשבי על זה.
בהצלחה.
פרופ. תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאת עוברים
פרופ׳ תדיר08/12/2013תודתי לעדכון שלך. מעניין אכן לשמוע מה תוצאות העברת עוברים טריים בדרך זו ומה הדבר מחייב? הקפאת עוברים (לעומת הקפאת ביציות) הוא תהליך מוכר המבוצע במשך שנים רבות באחוזי הצלחה גבוהים. בכל מקרה עלי להבהיר שפורום זה אינו מיועד לשווק עצמי. כעתיר נסיון בתחום אני מסייע בהבנת תהליכים, אפשרויות ומגבלות, ושמח לקבל משוב מרענן בכל נושא.
תודתי. פרופ. תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאת עוברים - תגובה
מינה יולזרי08/12/2013לא היה ניסיון לפרסם אבל חשוב לתת מידע מלא וזה מה שעשיתי. יש עוד רופאים שמביאים עוברים מחו"ל באינקובטורים מיוחדים ויש הרבה הריונות גם בפונדקאות בדרך הזו.
בכל מקרה אני מזמינה את "אני "ליצור איתי קשר ולקבל מידע כיצד ניתן להעביר עוברים בטיסה באינקובטורים מיוחדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מטיסים עוברים טריים לחו"ל? - תגובה
מינה יולזרי08/12/2013כמובן שמטיסים עוברים טריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מטיסים עוברים טריים לחו"ל? - תגובה - תגובה
מינה יולזרי08/12/2013עד כמה שאני יודעת מגיעים לארץ עוברים טריים באינקובטור מיוחד. דר' בר חוה ועוד רופאים אחרים עובדים כך תתייעצי אתו לגבי כל השאלות האחרות גודל משקל אישורים וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)