האם אני מתאימה לשמש כאם פונדקאית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני מתאימה לשמש כאם פונדקאית?
    אנונימית
    29/12/2013

שלום, אני בת 26 רווקה , יהודיה, אם לתינוקת בת שנה וחודשיים.
    הילדה שלי נולדה 3.420 קילו.
    אך בקיסרי חירום ( הלידה לא התקדמה והיה כבר ירידת מים 3 ימים קודם)
    ההריון שלי היה קשה אך תקין. ( עליתי המון במשקל אז היה קשה פיזית)
    ללא סכרת... ללא רעלת הריון... וללא בעיות אחרות.
    אין לי תיקים פלילים ושום דבר כזה, אך יש לי כמה שאלות שאני לא בטוחה אם אני מתאימה לשמש איתם כאם פונדקאית...
    1. האם העובדה שההריון שלי לא התקדם ( לא הייתה פתיחה) ונאלצתי לעבור ניתוח קיסרי חירום פוסלת אותי כמעומדת?
    2. נדרש שירות צבאי או פטור- אני שירתתי סך 7 חודשים ואז בעקבות בעיות אישיות במשפחה ביקשתי להשתחרר ולסיים את השירות בתקופה אחרת ( אמא שלי כברה ניתוח קשה שלא צלח והייתה מאושפזת בבית חולים ) ואני הבכורה והיו לי 2 אחים צעירים ממני לבדם בבית ( אבא שלי נישאר שם - עלינו בשנת 1996) כאשר הגשתי בקשה מול המפקדים לדחות שירות זמנית זה לא אושר - לכן עשיתי מה שעשו רבים והלכתי לקבן ויצאתי על פרופיל 21 - האם זה פוגע בי כמעומדת?
    3. זה שאני בחורה גדולת מימדית שוקלת כ139 קיחו מטר 177 ללא מחלות או חולי וכול הבדיקות דם תקינות והכל תקין מבחינת הרחם ופוריות האם זה יכול לפגוע בי כמעומדת ?

אשמח לתשובות מפורטות
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אני מתאימה לשמש כאם פונדקאית? - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    29/12/2013

שאלות כגון אלה פתוחות לדיון הוועדה ולעניות דעתי, בנסיבות שתארת הבקשה לא תאושר. פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני מתאימה לשמש כאם פונדקאית? - תגובה

עדה אטיאס
    29/12/2013

הי אנונמית לגבי הלידה והשרות הצבאי אין בעיה לגבי המשקל כן.
    עלייך להיות לא יותר מ BMI 30
    אני מציעה לך לבדוק דיטנית דרך הקופה שתסייע לך לרדת במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו