מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני מתאימה לשמש כאם פונדקאית?אנונימית29/12/2013
שלום, אני בת 26 רווקה , יהודיה, אם לתינוקת בת שנה וחודשיים.
הילדה שלי נולדה 3.420 קילו.
אך בקיסרי חירום ( הלידה לא התקדמה והיה כבר ירידת מים 3 ימים קודם)
ההריון שלי היה קשה אך תקין. ( עליתי המון במשקל אז היה קשה פיזית)
ללא סכרת... ללא רעלת הריון... וללא בעיות אחרות.
אין לי תיקים פלילים ושום דבר כזה, אך יש לי כמה שאלות שאני לא בטוחה אם אני מתאימה לשמש איתם כאם פונדקאית...
1. האם העובדה שההריון שלי לא התקדם ( לא הייתה פתיחה) ונאלצתי לעבור ניתוח קיסרי חירום פוסלת אותי כמעומדת?
2. נדרש שירות צבאי או פטור- אני שירתתי סך 7 חודשים ואז בעקבות בעיות אישיות במשפחה ביקשתי להשתחרר ולסיים את השירות בתקופה אחרת ( אמא שלי כברה ניתוח קשה שלא צלח והייתה מאושפזת בבית חולים ) ואני הבכורה והיו לי 2 אחים צעירים ממני לבדם בבית ( אבא שלי נישאר שם - עלינו בשנת 1996) כאשר הגשתי בקשה מול המפקדים לדחות שירות זמנית זה לא אושר - לכן עשיתי מה שעשו רבים והלכתי לקבן ויצאתי על פרופיל 21 - האם זה פוגע בי כמעומדת?
3. זה שאני בחורה גדולת מימדית שוקלת כ139 קיחו מטר 177 ללא מחלות או חולי וכול הבדיקות דם תקינות והכל תקין מבחינת הרחם ופוריות האם זה יכול לפגוע בי כמעומדת ?
אשמח לתשובות מפורטות
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני מתאימה לשמש כאם פונדקאית? - תגובה
פרופ` יונה תדיר29/12/2013שאלות כגון אלה פתוחות לדיון הוועדה ולעניות דעתי, בנסיבות שתארת הבקשה לא תאושר. פרופ' תדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני מתאימה לשמש כאם פונדקאית? - תגובה
עדה אטיאס29/12/2013הי אנונמית לגבי הלידה והשרות הצבאי אין בעיה לגבי המשקל כן.
עלייך להיות לא יותר מ BMI 30
אני מציעה לך לבדוק דיטנית דרך הקופה שתסייע לך לרדת במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)