מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכאות לפונדקאות עקב מחלהורד24/02/2014
שלום רב
אני בת 34 ונשואה + 2
לפני 8 שנים חליתי בסרטן צוואר הרחם וכתוצאה מזה כרתו לי את הרחם +שחלה
עברתי טיפולים כימותרפיים שכנראה הרסו את השחלה שנשארה ליכולת לייצר ביציות
כיום אני רוצה לבצע השתלת רקמת שחלה בכדי לראות אם יהיה בכוחה לייצר ביציות ולהתחיל בתהליך פונדקאות
השאלה שלי האם אני זכאית לפי חוק הפונדקאות מאחר ויש לי כבר 2 ילדים
או לחילופין האם יש ביכולתי לבצע הקפאת עוברים ולהשתמש בעזרתכם בפונדקאות בהודו ,
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות לפונדקאות עקב מחלה - תגובה
מינה יולזרי24/02/2014ורד צר לי על מה שעברת אבל היום שאת אחרי ניתן כמובן לסייע גם בארץ וגם בחו״ל. בארץ יתכן ושינוי החוק לא יאפשר לך פונדקאות בעתיד הקרוב בגלל שאת אמא לשניים כבר, אבל כרגע זה אפשרי.
מזמינה אותך ליצור איתי קשר ולקבל מידע רחב על האפשרויות העומדות לפנייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לפונדקאות עקב מחלה - תגובה
פרופ` יונה תדיר24/02/2014העובדה שאת אם לשניים אינה מהווה מגבלה על פי נוסח החוק המקורי ולא ניתן בשלב זה לדעת אם, ומה יהיו שינויי החוק בהקשר אליך. השתלת רקמת שחלה היא פעולה אשר סיכוייה בשלב זה אינם גבוהים ולא ברור מנוסח שאלתך אם את מסוגלת לייצר כיום ביציות או לא, ולכן לא ברור על איזה הקפאת עוברים את שואלת? מה מקורם? על פי נוסח השאלה, ובמידה וכיום אינך מייצרת ביציות, נראה שתרומת ביצית נדרשת לצורך ביצוע פונדקאות. לגבי חו"ל, יש מגוון אפשרויות, והודו היא אחת מהן.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
ורד24/02/2014תודה על התשובה
נכון להיום השחלה שנמצאת בגופי לא מסוגלת לייצר ביציות ולכן אני רוצה לבצע השתלת רקמת שחלה ..ולהגביר את הסיכויים לביציות משלי וללא תרומה
לגבי הקפאת העוברים שאלתי אם זה אפשרי במידה ואני יוכל לייצר ביציות לבצע בארץ הקפאת עוברים ולבצע הליך פונדקאות בהודו עם עוברים מוכנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה - תגובה
מינה יולזרי24/02/2014כמובן שתוכלי לייצר את העוברים כאן בארץ להקפיא אותם ואז באמצעות המרכז שיטפל בך להעביר את העוברים לחו"ל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה - תגובה
פרופ` יונה תדיר24/02/2014שמחתי לקרוא ש... "כמובן שתוכלי לייצר עוברים" .... אך לא ברור לי על מה מתבסס "המובן". לעניות דעתי תכנית טיפול צריכה להיות ריאלית.
לפיכך: 1. לא ברור לי מה מקור השחלה שברצונך להשתיל? 2. הסיכוי שתוכלי להפיק מהשתלה זו ביציות, ובכמות שתותיר הקפאה - אינה ריאלית. 3. אם יש לך כוונה לעשות שימוש בתרומת רקמת שחלה, מדוע לא תרומת ביציות? ולכן, עצתי, לבנות תכנית טיפול ולא תכנית מחקר.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה - תגובה - תגובה
מינה יולזרי26/02/2014זו שחלה שלמה שלה שהוצאה מגופה לפני הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה - תגובה - תגובה - תגובה
פרופ` יונה תדיר26/02/2014האם צויין בשאלה שהרחם שנכרת + השחלה שומר? דיון כגון זה בטכנולוגיות מתקדמות, אם אכן ננקט בהן, אינו ראוי לפורום ציבורי אלא לדיון עם הרופאים אשר היו מעורבים בטיפולים. כך גם לגבי סיכויי ההצלחה בעקבות השתלה והקפאת ביציות בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)