מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכל הבנות שרוצות להיות פונדקאיותola16/04/2008
תזהרו מזוג נורווגי Janne & Moshe - זה לא אנשים שנוהגים לשלם כסף. כבר נפלתי אתם בפח בתחום אחר והעניין מתגלגל לבית המשפט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
יעל22/05/2008אשמח אם תרחיבי, אני בתהליך איתם ונפגשתי איתם כבר!
בבקשה אם יש לך משהו לאמר תצרי איתי קשר דחווווף!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
ola23/05/2008תראי, אני נתתי להם שרות צילום (החתונה שלהם) - הרבה פחות חשוב וגם הרבה פחות כסף - רק 4500 ש"ח. כמובן יש גם הסכם. הם קיבלו את העבודה ומסרבים לשלם בנימוקים אידיותיים. צריך לציין שאני בין הצלמים האיכותיים בארץ.
בהתחלה הם גם היו מאוווד נחמדים. תחשבי האם כדי לך להסתבך אתם. יש הרבה זוגות אחרים שרוצים תינוקות ואין להם בעיית מוסר תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
yael23/05/2008שאלה לי אלייך,
איך הגעת לפורום בעצם? איך ידעת שהם מחוברים לכל הענין של פונדקאות?
תודה על העצה!
מקוה שתסדירו את הענין ותקבלי את מה שמגיע לך....
שבת שלום
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש פשוט
ola23/05/2008חיפוש פשוט בגוגל לפי שם מפשחה נותן הרבה. בגלל שהם גרים בחו"ל ואין שום אפשרות לתקשר אתם בצורה נורמלית אני התחלתי לחפש אינפורמצייה באינטרנט. תאמיני לי אם לא החוצפה שהם שפחו אלי הייתי עוזבת את העיניין ואת הכסף ושוכחת מהסיפור. אבל כל העיניין של פונדקאות נראה לי רציני מידי כדי שאני לא אזהיר את הבנות.
שיהיה גם לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע קצת הזויי לא נראה לך??
חסוי26/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הוגן
מישהי27/05/2008אני לא מכירה את הזוג ויכול להיות שמדובר בשרלטנים, אבל בית המשפט עדין לא החליט ! ומה שאת עושה כאן זה בית דין שדה שבו אפילו לא שומעים את הצד שלהם!
להעניש זוג שכמהה לילדים בצורה כל-כך נקמנית ואפילו אובססיבית (לחפש כל מידע עליהם) נשמע לי ממש אכזרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בסיס לנכונות ההודעה!
יעל30/05/2008דברתי עם הזוג והם הראו לי את כל הנתונים, לפי מה שהבנתי זה לא הגיע לשום בית משפט!
מדובר בזוג מקסים שהכרתי טוב בחודשים האחרונים עם כל התהליך... ויש להם ענין לא פתור שפוט!
אני מקווה שישנה דרך לעצור את אלו שמנסים לנצל את הפורום להודעות אישיות שלא קשורות לשום ענין כאן!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)