מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת - המלצות לגבי פונ' חו"לעמית30/08/2014
שלום לכולם שמי עמית ואני ובן זוגי (גבר ואישה) החלטנו לפני כחצי שנה לפנות להליך פונדקאות בגלל סיבות בריאותיות (שלי) היינו בפגישה אצל סוכנות אחת ויצאתי בהרגשה לא טובה.
המון מידע, המון כסף, הכל בשלבים ואני נורא מבולבלת.
יש אזיה מסלול ממומלץ, חברה מומלצת? הפגישה איתם השאירה אותי ממש מתוסכלת ואובדת עצות...
אציין שאנחנו לא נשואים אבל כן מוכרים כידועים בציבור אם זה עוזר במשהו וחיים יחד כמה שנים.
אשמח להמלצות וחוות דעת כמו כן על מחירים פחות או יותר וכמה זמן שוהים בחו"ל עם התינוק? החזרים מהמדינה? בקיצור.. נורא מבולבלת :( כל מידע יעזור
תודה גדולה!!
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמוז
נעמה16/03/2015הי,
אני ובעלי עושים בנפאל דרך סוכנות תמוז. הם אחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארה״ב - כמקום בעל יתרונות וחסרונות
פרופ` יונה תדיר17/03/2015וחשוב לדעת שהמקום בעל היתרונות הרבים ביותר (כפי שיוסבר בהמשך) יש לו רק חסרון אחד: עלות גבוהה יותר. מה היתרונות? איכות הרפואה בארה״ב גבוהה מאד בתחום זה, אחוזי הצלחה גבוהים, ברורים ומדווחים בסטטיסטיקות גדולות ומשמעותיות, (ולא הצגת תוצאות מוטות לפי הצורך), בדיקות רפואיות לפני ובזמן ההריון, בחירת הפונדקאיות ומעקב צמוד, איכות הבקרה (רגולציה) הן על הטיפול הרפואי ועל ההליכים החוקיים, הסכמים בין הצדדים, התייחסות השלטונות, חוקים ברורים (שונים ממדינה למדינה) אשר אינם מותירים מקום ״לנפילה בין כסאות״, וכלה בפספורט אמריקאי לילוד/ים ורישומם ע״ש ההורים הביולוגיים, כל אלה הם יתרונות אשר אין עליהם שום מחלוקת. ולכל זה יש מחיר. הישראלים מחפשים בד״כ מציאות, ובזול, ואין בכך כדי למתוח ביקורת אלא לתאר מצב. בין אם זה לגבי חיפוש טלפון חדש, ״הכי טוב והכי זול״ - ממקור כזה או אחר, או בין אם מציאות אחרות. שהרי אנחנו ״לֹא פריירים״. לסיכום: לאיכות יש מחיר, ואיני מזלזל בקושי הכלכלי של אף אחד/ת, אבל לאיכות יש מחיר, ומי שמוכן/ה ו/או יכול/ה לשלם, ספק אם צריך להיות ספק. מאות ילדי פונדקאות מארה״ב יש בארץ, וזה נעשה די בצנעה ובשקט.
פרופ׳ יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אנחנו
הורים בעתיד18/03/2015הי עמית,
גם אנחנו בשלב דומה לשלכם, אני יכול לומר לך שנפגשנו עם מספר סוכנויות. אנחנו נוטים לבחור בחו"ל גם בגלל המחיר וגם בגלל נושא הבירוקרטיה שמאריכה את התהליך בארץ.
לנו היה חשוב לבחור במקום בו הילד נירשם על שמנו בתעודת הלידה ולא על שם הפונדקאית. כזוג הטרוסקסואלי יש כמה אופציות וצריך לבחור בינן. כרגע אנו נוטים לבחור בגיאורגיה בגלל הקרבה - שעתיים וחצי טיסה.
לדעתנו חשוב לבחור במי שיש איתו כימיה ויש לו ניסיון במסלול שאתם בוחרים בו.
רוב הפורומים מוטים ויש בהם לא מעט לכלוכים של הסוכנויות אחד על השניה ולכן קשה לקבל בהם תמונה אמיתית, כדי לבקש להיפגש עם זוגות שעברו את זה ולברר אם היו מרוצים ומה הנקודות החשובות שהם ממליצים לשים עליהן דגש.
זה תהליך לא פשוט שאין לך הרבה שליטה עליו ולכן חשוב לדעת שאתה בידיים טובות.
המחירים שנאמרו לנו בפגישות אינם המחיר הסופי לפי מה שהבנתי וצריך להוסיף לזה עוד כמה עשרות אלפי שקלים על הוצאות נוספות.
ממה שאני מבין צריך לשהות בחו"ל כמעט חודש במקרה הטוב.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)