פנדקאות עבור גרושה + עוברים קפואים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנדקאות עבור גרושה + עוברים קפואים
    שרית
    25/03/2015

שלום, אני גרושה בת 44, אחרי 8 שנות טיפולים כושלים. האם אני יכולה לעשות פונדקאות בישראל? אם לא - באיזה מדינות אפשרי? כמו כן, יש לי 5 עוברים מוקפאים - מתרומת זרע מקומית ותרומת ביצית מחו"ל. האם ניתן להשתמש בהם לפונדקאות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פנדקאות עבור גרושה + עוברים קפואים - תגובה

עדה אטיאס
    26/03/2015

לצערי את לא יכולה בישראל. לפי חוקי מדינת ישראל גם אם עוברים הליך פונדקאות בחו"ל חייב להיות קשר ביולוגי בינך לבין העובר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ניתן

הורים בעתיד
    26/03/2015

כפי שכתבה עדה - מדינת ישראל מחייבת קשר גנטי לאחד מבני הזוג לפחות, בשנה שעברה נחשפה פרשה שבארה"ב בוצעו הליכי פונדקאות עם תרומה כפולה (זרע וביצית) וכיוון שהילד מקבל דרכון אמריקאי וההורים המיועדים רשומים בתעודת הלידה - עקפו את הדרישה לקשר גנטי, הכניסו את הילדים לארץ עם הדרכון האמריקאי ורשמו אותם במשרד הפנים בהתבסס על תעודת הלידה, זה מנוגד לדרישות המדינה ולדעתי עדיין נימצא בהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו