שאלה בקשר לאם פונדקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאם פונדקאית
    נורית
    19/06/2015

שמי נורית כבת 28 ובעלי בן 33 ,בעבר הייתי חולה באנורקסיה אבל כיום אני בחורה בריאה חוץ מבחינה אחת והיא שכתוצאה מהאנורקסיה בעבר אין לי מחזור ולכן לא יכולה להיכנס להיריון וכמו כן לבעלי יש בעיה בייצור הזרעים ולכן אינו מייצר זרעים ,היינו אצל מומחה לפוריות כבר פעמיים בעבר והוא אמר שננסה הפרייה חוץ גופית בי ונראה מה יקרה אבל אני ובעלי לא מעוניינים בכך אבל כן מעוניינים מאוד באם פונדקאית,האם זה אפשרי?מכיוון שהבנתי שצריך נסיבות מיוחדות ,מחכה לתשובה,תודה והמשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאם פונדקאית

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לאם פונדקאית - תגובה

עדה אטיאס
    19/06/2015

הי נורית
    אתם יכולים לעבור תהליך פונדקאות בחו"ל כי בארץ לא יאשרו לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא יאשרו בארץ ?

נורית
    19/06/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא יאשרו בארץ ? - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    19/06/2015

אכן, סביר להניח שלא יאשרו לך בארץ, אך זה אינו וודאי מאחר והחומר שתארת בשאלתך אין בו די כדי לקבוע אם באמת אינך יכולה להרות בעצמך. שהרי את בעיית הזרע (שגם היא אינה ברורה) גם חו״ל לא יפתור. בארץ לא מאשרים למי ש... ״אינה רוצה״ (מסיבה זו או אחרת) אלא רק למי שבאמת אינה יכולה להרות או לעבור הריון מלא.
    פרופ׳ יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו