מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנובמבר אהיה בת 38, האם רלוונטי?גליה08/05/2008
שלום רב,
שמי גליה ואני בת 37 בנובמבר ימלאו לי 38 שנים.
זמן מה אני שוקלת נושא זה וכעת החלטתי לקדם נושא זה מ- 2 סיבות-
ראשית בעיני פונדקאות היא מצווה!! להגשים חלום להורים שלא יכולים להנות מהאושר הזה!
שנית - אני גרושה, אימא לשתי בנות מקסימות ( 10 ו - 8 ) וזקוקה לתמיכה הכספית.
קראתי הרבה כתבות בנושא ואני חושבת שאני בהחלט יכולה להתאים - אני אדם חיובי, שמח, נהנית משתי בנותיי ואין לי רצון לעוד ילדים, אוהבת אנשים ואוהבת לעזור לזולת, אני אדם מאוד אחראי, אישה חזקה, ספורטיבית וכמובן הקשר שלי עם בנותי טוב ואני די משוכנעת שהן ילמדו לקבל באהבה את הפונדקאות.
כל ההקדמה הארוכה הזו.. כדי לבדוק האם לא מאוחר מדי להתחיל בתהליך מפאת "גילי המתקדם"?
(איך פתאום אני נחשבת זקנה...אני לא מרגישה כך..).
בערכה, גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל הפונדקאית
שני09/05/2008גליה שלום,
אנו זוג אשר מחפש פונדקאית ולאחר בדיקות רבות של הנושא
לדעתי אם הגיל הוא הדבר היחידי שלא עובר מבחינת הוועדה ובכל שאר הדרישות את עומדת
אז יש סיכוי שהם כן יאשרו אבל את צריכה להזדרז ולהתחיל עם הבדיקות הראשונות שצריך לעשות
ובמקביל להכין את כל האישורים הרפואיים שלך
אשמח לעזור לך גם אם לא אנו נהיה הזוג שבו תבחרי
את מוזמנת להתקשר 050-8431816 או לשלוח מייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה ברוכה הבאה
עדה אטיאס11/05/2008גילך אינו מהווה בעיה יחד עם זאת אם ברצונך להיות פונדקאית יש להזדרז עם כל הפרוצדור שלפני
כדי שהתיק יוגש לועדה לפני שתהיי בת 38.
במידה ותרצי פרטים נוספים את מוזמנת ליצור קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)