מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פונדקאות גאורגיהענת19/04/2016
שלום
יש לי כמה שאלות,אנחנו בבירורים לגבי פונדקאות בגאורגיה:
1.ידוע לנו שהיו כמה מקרים של זוגות שעשו פונדקאות בגיאורגיה ולאחר הלידה נתקעו בגיאורגיה,זה נורא מלחיץ אותנו...האם ידועה על איזה בעיה עם גאורגיה?
או הבעיה הייתה אחרת,מפחדים שגם לנו יקרה במידה ונעשה בגיאורגיה.
2.מרגע החתימה על החוזה מול החברה הבנתי שיש תמיד כמה פונדקאיות על גלולות שבעצם מוכנות לקבל אור ירוק ולהתחיל התהליך,כמה זמן בעצם מהפסקת הגלולות מתחילים החזרה ?כשיש כבר עוברים מוקפאים שמוכנים להחזרה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות גאורגיה - תגובה
מינה יולזרי19/04/2016תמר שלום
אכן גם אני שמעתי על זוגות שנתקעו. ככל שהבנתי מדובר בזוגות שהניירת המשפטית שלהם לא הייתה תקינה.
אנחנו חברה שעובדת עם טובי עורכי הדין בתחום ויש לנו ניסיון טוב בכל מה שקשור בהבאת היילודים לארץ, אין ולא היו לנו זוגות שנתקעו בגיאורגיה.
לעניין שאלתך על הזמן - מרגע שחותמים עם המרכז על הסכם חולף חודש עד תחילת טיפול בפונדקאית, הכוונה בהכנת הרחם. אם יש עוברים מוקפאים יכול להיות אפילו מהר יותר.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
ענת19/04/2016תודה
חייבת להיות כנה ולהגיד שאני נורא מתלבטת בינכם לבין מנור.
מנור הם חברה ענקית אבל הסכום שלהם ממש מטורף ואצלכם הסכום הוא שפוי.
חייבת לציין שבפגישתי עם מנור הם אמרו במפורש שהם הכי טובים ואתם לא ממש חזקים בגאורגיה הם כן החמיאו לכן שאתם חזקים בפונדקאות בארץ ובגאורגיה אתם נורא חלשים ואתם בעצם רק מתווכים.
ושלא אפול בפח של המחיר שלכם.
נפגשתי עם עדה ועשתה לי רושם של רצינית ואני ממש רוצה להתקדם אבל חוששת כי מנור הורידו לי את הביטחון.
יש מצב שתוכלו להגיד לי על מספר ההצלחות שלכם ומספר הלידות של ילדים מגאורגיה שעשו דרככם...ועל אחוזי הצלחות בפונדקאות עם עוברים מתרומת ביצית ובלי תרומת ביצית זה נורא יעזור לי להחליט ובטח לעוד כמוניי שמתלבטות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר - תגובה
מינה יולזרי19/04/2016הי תמר
לכל עסק שהמחיר שלו יקר באופן קיצוני ממתחריו יש את התירוצים לסיבה שבגללה קבע מחירים כאלה.
איזה התמחות מיוחדת יש לו שאין לנו? הדבר היחיד הוא השנים, מנור עובד בגיאורגיה שנים ספורות יותר מאיתנו. בינתיים,במשך השנים שאנחנו עובדות גם בגיאורגיה נולדו די הרבה ילדים בגיאורגיה בהודו ובישראל באמצעות המרכז להורות. אין אף מרכז בארץ שיכול להתהדר במספר ילדים כה גדול כמו המרכז להורות.
אם תכנסי לדף הפייסבוק שלנו, פונדקאות בגיאורגיה, תוכלי לראות כמה הריונות אנו מלוות במקביל למספר הלידות בגיאורגיה.
עדה מצאה חן כעיניך כי עדה יודעת מה זה פונדקאות עוד הרבה שנים לפני שמנור התחיל לחשוב על זה. כשיודעים מה זה פונדקאות יודעים ללוות תהליכים בצורה הטובה ביותר עם התוצאות המרשימות ביותר.
מזמינה אותך לתת לנו את הסכמתך ללוות אותך בתהליך שלך להפוך להיות אמא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)