פונדקאית נשואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פונדקאית נשואה
    פרח
    14/05/2008

אני אישה בת 29 אמא ל-3 ונשואה .שנים אני אם הרצון להיות אמא פונדקית מתוך רצון עז לזכות הורים בלהרגיש מה זה שמחה,חיוך ,צחוק ובכי של ילד.להרגיש את החלל העצום הזה שרק "ילד" ממלא. אני לא אשקר ואומר שכיום אני יותר בודקת לעומק כי גם נוסף לצערי גם הצורך הכספי.למרות שככל שאני יותר בודקת כך גודל אצלי הרצון לעזור מתוך עזרה לשמה ולא כ"השכרת רחם".
    השאלה שלי:האם בגלל היותי נשואה אני לא יכולה להיות "אם פונדקאית"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פונדקאית נשואה

הוספת תגובה

• פונדקאית נשואה

מינה יולזרי
    14/05/2008

מבחינת החוק בישראל אישה נשואה אינה יכולה להיות פונדקאית . השיקול הינו שיקול הלכתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ל מינה

פרח
    15/05/2008

האם לא קיימת שום אפשרות לנשואה? או שרק דרך מרכז אסור נשואה? באופן פרטי אם לזוג אין בעיה תעדין אסור? וכמה זמן אישה צריכה להיות גרושה כדי לקבל אישור להיות "אם פונדקאית"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרח יקרה

מינה יולזרי
    15/05/2008

הקריטריונים הם אותם קריטריונים. דרך מרכז או באופן עצמאי צריך לקבל את אישור הועדה של משרד הבריאות שקבע שנשים נשואות אינן יכולות להיות פונדקאיות. לגבי שאר השאלות תתקשרי אלי ואתן לך תשובות בהתאם למצבך כי התשובות יכולות להיות שונות.
    מינה 0522907322

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרח החוק חל על כולם

עדה אטיאס
    15/05/2008

ולא משנה אם התהליך נעשה דרך מרכז או באופן עצמאי, האפשרות היחידה שבה תוכלי להיות פונדקאית היא בחו"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו