פונדקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פונדקאות
    ענת
    15/05/2016

שלום

יש לי מוקפאים מתרומת ביצית ואנחנו מעוניינים בפונדקאות בגיאורגיה

מה שאותי מעניין איזה פרוטוקול נותנים לפונדקאית מקבלת הווסת עד החזרת העוברים?העובר בין 3 ימים

ולפי נסיונכם מכוון שאיני מעוניינת בתאומים אני מעוניינת בהחזרת עובר אחד (יש לי 2 עוברים מוקפאים שמוקפאים כל אחד בניפרד)

הזרע של בעלי ותורמת ביצית צעירה כל עובר בן 8 תאים ללא שברים מדרגה 1 האם יש סיכוי קליטה של עובר אחד ?מכוון שלא מעוניינת להחזיר 2 עוברים

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פונדקאות

הוספת תגובה

• פונדקאות - תגובה

מינה יולזרי
    15/05/2016

שלום
    הפונדקאיות מתחילות מגלולות למניעת היריון במשך חודש ואז מהיום השני למחזור הן מקבלות פרוגינובה ולפני ההחזרה מוסיפים זריקות ונרות וגינלים.
    אפשר להחזיר עובר אחד בלבד. הסיכוי להיריון מהחזרת עובר אחד בהשוואה לשניים הוא כמובן נמוך יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ענת
    16/05/2016

תודה על תשובתך
    תשובתך היא מחזקת לי את העובדה שאני כנראה לא צריכה לעשות פונדקאות
    כי אם את אומרת שהסיכוי נמוך בהחזרת עובר אחד
    אז מה הטעם לנסות בכלל?!
    זה המון כסף פונדקאות וכל ניסיון נוסף עולה גם כסף
    חשבתי שעובר אחד במצב טוב עם תרומת ביצית יש לזה סיכוי אבל מבינה מדברייך שהסיכוי נמוך אז נראה לי אוותר על פונדקאות
    אני בטוחה שאת מדברת מניסיון של זוגות שהחזירו עובר אחד ולרוב אין קליטה רק בהחזרת 2 עוברים

מבאס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

מינה יולזרי
    16/05/2016

שקד
    הסיכוי להשגת היריון בהחזרת עובר אחד נמוכה במידה מסוימת מהסיכוי להשגת היריון בהחזרת שני עוברים! לא דיברתי על סיכוי נמוך להשגת הריון באופן אבסולוטי.!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו