אישור לביצוע הליך פונדקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור לביצוע הליך פונדקאות
    דנה
    09/06/2017

שלום רב,
    בת 40.5.יש לי ילד אחד בן 6.5 שנולד בניתוח קיסרי חירום. ומאז אני לא מצליחה להיות בהריון מתמשך. הניתוח היה קשה ומעט הסתבך וייתכן שהבעיות שיש לי מאז מקשות על הכניסה להריון. עשיתי כבר 6 הזרעות ו- 5 הפריות. באחת נקלטתי אך העובר לא התפתח ועשיתי גרידה. בבדיקה שעשו לי לאחרונה גילו שיש לי נוזלים ברחם והידבקויות. אני צריכה לעשות ניתוח.
    אחרי הניתוח אוכל להמשיך בהפריות. כרגע אין אפשרות כי אני לא אקלט. האמת היא שאני לא רואה כבר ממש סיכוי להצליח בהפריות ואני גם לא מעוניינת להמשיך ולבזבז את זמני. ייתכן שאצליח,אך בינתיים הזמן הולך ואוזל וגם ככה ה"תנובה" של העוברים שנוצרים מאוד מאוד נמוכה. אני כבר בטוחה שאני רוצה לפנות לפונדקאות לפני שיהיה מאוחר מידי ואצטרך לוותר על ביצית משלי. השאלה האם יאפשרו לי לעשות הליך כזה, אפילו שאין דעה חד משמעית שאינני יכולה יותר להירות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי דנה

עדה אטיאס
    11/06/2017

לאור המצב שתיארת נראה לי שכדאי להגיש בקשה לאישור עקרוני לוועדה לפונדקאות במידה ואתם מעוניינים לעבור תהליך פונדקאות בישראל.
    במידה ואתם מעוניינים לעבור את התהליך בגיאורגיה אתם יכולים ולא נדרש האישור של הוועדה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו