מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישור לביצוע הליך פונדקאותדנה09/06/2017
שלום רב,
בת 40.5.יש לי ילד אחד בן 6.5 שנולד בניתוח קיסרי חירום. ומאז אני לא מצליחה להיות בהריון מתמשך. הניתוח היה קשה ומעט הסתבך וייתכן שהבעיות שיש לי מאז מקשות על הכניסה להריון. עשיתי כבר 6 הזרעות ו- 5 הפריות. באחת נקלטתי אך העובר לא התפתח ועשיתי גרידה. בבדיקה שעשו לי לאחרונה גילו שיש לי נוזלים ברחם והידבקויות. אני צריכה לעשות ניתוח.
אחרי הניתוח אוכל להמשיך בהפריות. כרגע אין אפשרות כי אני לא אקלט. האמת היא שאני לא רואה כבר ממש סיכוי להצליח בהפריות ואני גם לא מעוניינת להמשיך ולבזבז את זמני. ייתכן שאצליח,אך בינתיים הזמן הולך ואוזל וגם ככה ה"תנובה" של העוברים שנוצרים מאוד מאוד נמוכה. אני כבר בטוחה שאני רוצה לפנות לפונדקאות לפני שיהיה מאוחר מידי ואצטרך לוותר על ביצית משלי. השאלה האם יאפשרו לי לעשות הליך כזה, אפילו שאין דעה חד משמעית שאינני יכולה יותר להירות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דנה
עדה אטיאס11/06/2017לאור המצב שתיארת נראה לי שכדאי להגיש בקשה לאישור עקרוני לוועדה לפונדקאות במידה ואתם מעוניינים לעבור תהליך פונדקאות בישראל.
במידה ואתם מעוניינים לעבור את התהליך בגיאורגיה אתם יכולים ולא נדרש האישור של הוועדה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)