מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך משיגים אם פונדקאית?מטופלת ivf11/08/2017
שלום
אני בת 37 וחצי, יש לנו 2 ילדים מנחתוחים קיסריים, ואני כבר שנה בטיפולי ivf בגלל חצוצרות סתומות ודבוקות.
עברתי 3 סבבים בשנה הזו,
הסבב הראשון הניב 13 עוברים מהממים, שאף אחד מהם לא נקלט (לפעמים הבטא הייתה עד 20 כזה.. ודעכה חזר)
הסבב השני הניב 2 עוברים לא משהו וגירוי יתר מטורף בעקבותיו אושפזתי עם קלקסן.
בסך הכל עברה חצי שנה בין הסבבים הראשון והשני.
והסבב השלישי, שהיה ממש עכשיו הניב 2 עוברים גם לא משהו, וגירוי יתר בינוני, ולכן החזרנו רק עובר אחד, שלתחושתי לא נקלט, אבל נדע רק בשבוע הבא.
השנה האחרונה הייתה סיוט. מעל 100 בדיקות דם. אף פעם לא מוצאים לי ורידים. ימים שלמים שאין לי כוח להשקיע בילדים ובבית, זה פוגע לי בקריירה, כל כך הרבה פעמים שאלו אותי אם אני בהיריון או שהשמנתי :( שלא לדבר על הדיכדוך אחרי כל תשובה שלילית, הסקס הלך לעזאזל, נשר לי מלא שיער, ובעיקר עצוב לי.
בעלי לא מוכן להשלים עם הידיעה שלא יהיו לנו עוד ילדים.
הייתי מוכנה בשימחה לשלם כמה שצריך, ולהיעזר בפונדקאית.
פניתי לסוכנות כזו, שמתאמת פונדקאות בגיאורגיה.
ומסתבר מהם שזה לא חוקי
אני צריכה אישור שהריון יעמיד אותי בסכנת חיים בשביל שאוכל להשתמש בשירותיהם.
איך אפשר להשיג פונדקאית? מה האופציות העומדות בפניי? להמשיך לסבול עוד כמה שנים בטיפולים, לכלות את כל הביציות עד שיאשרו לו פונדקאות? זה מגוחך. אני לא מבינה את הרציונל שבלאפשר פונדקאות רק אחרי שסחטו ממני הכל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים חוזרים עם חצוצרות סתומות
מינה יולזרי01/09/2017אני קוראת את דבריך ולא בטוחה שהוועדה הישראלית לא תאשר את בקשתך לעבור תהליך פונדקאות. את מספרת על חצוצרות סתומות ועל טיפולים שלא מצליחים למרות שהעוברים טובים. אני חושבת שכדאי שתפני אלינו ואדריך אותך ביחס לאישור עקרוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)