מעוניינת להיות פונדקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להיות פונדקאית
    גבי
    03/06/2008

שלום,
    אני בת 28, אם ל- 2 בנות מדהימות, פרודה מזה 8 חודשים ובתהליכי גירושין מתקדמים.
    להיות פונקאית זהו חלום ישן שלי אותו אני כמהה להגשים, נושא זה קרוב לי מאד מהרבה סיבות אותן לא אפרט בינתיים.
    תמיד ידעתי שנשים נשואות לא יכולות להיות פונדקאיות ולכן לא הגשמתי את זה עד כה, כיוון שלאחרונה חלו שינויים בחיי נושא זה שב ועלה על הפרק וכרגע זו המטרה שלי.
    השאלה שלי היא האם אני יכולה להתחיל בתהליך למרות שעדיין אינני גרושה?
    תהליך הגירושין יקח זמן כיוון שמדובר על גירושין אזרחיים ואני רוצה בינתיים לקדם את התהליך.
    אשמח לתשובה בהקדם,
    תודה רבה,
    גבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת להיות פונדקאית

הוספת תגובה

• גבי ברוכה הבאה לפורום

עדה אטיאס
    03/06/2008

לצערי עד שלא תהיי גרושה בפועל הועדה לא תאשר אותך, כמה זמן את מעריכה יקח עד שתקבלי גט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

גבי
    04/06/2008

לפי עורכת הדין שלי זה יכול לקחת בין חודשים לחצי שנה, השאלה היא האם אני יכולה להתחיל בתהליכים של לפני הוועדה כמו הבדיקות וההערכות פסיכולוגיות בזמן שאני ממתינה לגט? הרי סביר להניח שהתהליך הזה הוא גם לא קצר וחבל על הזמן המבוזבז, ככה מיד עם קבלת הגט אוכל לגשת לוועדה מוכנה.
    תודה רבה,
    גבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבי ניתן יהיה להתחיל בתהליך רק אחרי

עדה אטיאס
    04/06/2008

שתקבלי גט,היות ולא ניתן לצפות בודאות מתי בפועל תקבלי גט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו