אני אישה נשואה +1 אני יודעת זה נגד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אישה נשואה +1 אני יודעת זה נגד
    מירי ד.
    03/06/2008

שלום רב! יש לי שאלה, ואני יודעת שהחוק בישראל אור לנשים נשואות להיות פונדקאיות, למרות שלא מובן לי למה שאני ארצה לגדל ילד שלא שלי...
    אני אישה נשואה, אמא לילד מקסים בן 3.5, כרגע בקשיים כלכליים קלים, ורוצי עוד ילד אחד, אבל כמובן שצריך הרבה כסף כדי לגדל ילד... אני בן אד מאוד חזק ולא רגשני, בריאה נפשית ופיזית.
    אבל חוץ סיבה כלכלית, העונג לתת למישהו מתנה ענקית בצורת תינוק אהוב... חבל לי לשמור את הקסם הזה רק לעצמי... חשבתי על זה בעקבות גיתי ששמונה שנים סבלה הפריות, לידות 3 תינוקות מתים... סבל ודיכאון. ולעומת זאת האושר כאשר אחת ההפריות סוף סוף הצליחה!
    ולאחר הפתיח המייגע מגיעה השאלה: איך אני כן יכולה לעשות את זה? למרות החוק אבל לא בניגוד? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מירי ערב טוב

מינה יולזרי
    03/06/2008

את מאוד מרגשת ברצון שלך להעניק חויה הורית למי שלא יכולה ללדת ילד בעצמה. הנתינה הזו אופיינית מאוד לפונדקאיות שלנו.
    לגבי שאלתך, לצערי, עדיין לא מאפשרים לנשים נשואות לעבור תהליך פונדקאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו