מקסים אך לא הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקסים אך לא הזמן
    קרן
    04/06/2008

גבי שלום,אני חושבת שלא חשבתם על זה שזה לא זמן טוב עבור ילדייך עכשיו בדיוק אחרי הגירושין הטריים.איך אתם מיתעלמים מזה.דווקא באתר שיש בו חשיבות כה גדולה לילדים.מאחלת בהצלחה אחרי שתתיחסי לילדייך בתקופה זו.קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקסים אך לא הזמן

הוספת תגובה

• קרן שלום

עדה אטיאס
    04/06/2008

ישנן הרבה נשים שפרודות זמן רב לפני קבלת הגט , כך שהילדים כבר עברו את הפרידה ונוצר איזון במשפחה.
    לעיתים הפרידה של ההורים במובנים רבים מקלה על הילדים במיוחד אם היו מריבות רבות ומתחים, ודווקא לאחר הפרידה נוצר שקט והילדים נהנים מקשר רגוע יותר עם כל הורה.
    כך שהדברים הם הרבה יותר מורכבים, אין ספק שהדבר הראשון שאנו תמיד בודקות האם כתוצאה מההחלטה להיות פונדקאית לא יפגעו הילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן שלום

גבי
    06/06/2008

לא נראה לי מוצדק מצידך לשפוט אותי על גבי הפורום בלי שאת בכלל יודעת מי אני ומה הסיפור שלי.
    טובת בנותי נמצאת בראש סדר העדיפויות שלי והן אהבת חיי, אני פרודה מזה 9 חודשים ותאמיני לי שעשיתי את זה בצורה הטובה ביותר בשבילן למרות שאני יודעת שזו לא הדרך האידיאלית לגדל ילדים אך לצערי לא הכל ורוד ולמרות שלא חשבתי שאגיע לכך בסוף הגירושין הגיעו גם אלי.
    אני ביחסים טובים מאד עם הפרוד שלי ואף לא לרגע אחד הבנות הרגישו במתחים שהיו בינינו בתחילת התהליך, עד כדי כך שהמורות והגננות היו מופתעות כששמעו על כך כיוון שלא שמו לב מבחינה התנהגותית או כל בחינה אחרת שמשהו עובר עליהן. בחיים לא אעשה משהו שישפיע עליהן ואני בטוחה שהן תקבלנה את הצעד באהבה ובהבנה כיוון שידעו שזו המצווה הגדולה ביותר שאישה יכולה לעשות לאישה אחרת. הנושא קרוב אלי מאד והן יהיו שותפות לכל התהליך וזה רק יכול לתרום לחינוכן לערכים כה חשובים כמו אהבת הזולת ונתינה.
    היי בטוחה שאני חושבת רק עליהן ויחד עם זאת גם על הרבה נשים אחרות שלא יכולות להביא ילדים לעולם ואולי יום אחד אני אזכה לתת לאחת כזו את המתנה הגדולה מכל - לאהוב תינוק כמו שאני אוהבת את בנותי.
    תודה,
    גבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שלום

קרן
    14/06/2008

לגבי כניראה שפגעתי סליחה.קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו