מה הם תנאים מתאימים לאם פונדקאית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הם תנאים מתאימים לאם פונדקאית?
    אושרית
    10/06/2008

שלום רב,

אני אם חד הורית ואם לשלושה. גרושה שנתיים וחצי .

ברצוני לדעת כמה דברים:
    1. מה הם תנאי הקבלה ע"מ להיות אם פונדקאית, האם כולן יכולות לשמש כאם פונדקאית?

2. מה השכר הממוצע כיום לאם פונדקאית הנושאת ברחמה עובר / תינוק עבור זוג מעוניין?

3. מה הם התנאים להם זוכה אם פונדקאית מהזוג / מהעמותה בזמן היותה בהריון?

4. האם נחתם חוזה לפני התהליך עצמו?

5. האם התיווך בין האם לבין הזוג נעשה אך ורק ע"י העמותה?

אשמח לתשובות בהקדם,

אושרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדה סליחה שכחתי לרשום את המייל:

אושרית
    10/06/2008

המייל שלי הוא: [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אושרית ברוכה הבאה

עדה אטיאס
    11/06/2008

לגבי שאלותייך:

1. יכולה להיות פונדקאית אישה חד הורית אם לילד אחד לפחות ולא ליותר מ 4 ילדים, בין הגילאים 22-38, ישראלית, תושבת הארץ. אלו ההגדרות של החוק, מעבר לכך עלייך לעבור בדיקות רפואיות, ואיבחון פסיכולוגי שמטרתם לבדוק את בריאותך הפיזית והנפשית ויכולתך לעבור תהליך פונדקאות.

2. לגבי השכר שלחתי לך אימייל מפורט.

3.התנאים שלהם תזכי הם, התאמת הזוג אלייך, לצפיות שיש לך לדברים שחשובים לך בקשר שיהיה בינכם, וזאת אנחנו בודקים גם על פי דברים שאת תגדירי וגם על פי האבחונים ששני הצדדים(זוג/פונדקאית)עוברים.
    במהלך כל התהליך בתקופות הטיפולים, ההריון, ועד חצי שנה לאחר הלידה בנלווה אותך ואת ילדייך.
    פירוט לגבי תוכנית הליווי שלחתי לך באימייל.

4. החוזה בינך לבין הזוג נחתם בועדה זו דרישה של החוק, אך כל צד מקבל יעוץ משפטי מעו"ד שלו וברגע שהחוזה מוסכם עלל ידי שני הצדדים הוא מועבר לועדה.

5. התיווך נעשה ע"י המרכז, והוא אינו תייווך בלבד אלא כפי שציינתי גם התאמה בין הצדדים, וסיוע בכל השלבים עד קבלת אישור מהועדה ויותר מאוחר גם בליווי הרגשי עד הלידה.

אשמח לענות לך על שאלות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדה תודה רבה על התשובות המפורטות...

אושרית
    11/06/2008

אני אצור קשר עם המרכז.

תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• [email protected]

לורה
    16/06/2008

אני אם חד הורית מזה כ - 6 שנים אם לשתי ילדות מדהימות הגדולה בת 13 והשניה בת 10 כמעטץ
    מבקשת לקבל פרטים , לגבי פונדקאות.
    אשמח לקחת חלק בלתת את המתנה הכי יפה , גדולה, ומדהימה ילדים.
    בברכת שבוע טוב
    לורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניית לדבר איתך

גלית לוי
    15/07/2008

שלום לך , שלחתי לך אימייל וזה לא הצליח ,מעוניית לדבר איתך לנו יש אישור מהוועדה , צרי איתי קשר לאימייל שלי [email protected] ותרשמי לי את הטלפון שלך כדי שאתקשר אלייך . יום טוב שיהיה לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו