מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הם תנאים מתאימים לאם פונדקאית?אושרית10/06/2008
שלום רב,
אני אם חד הורית ואם לשלושה. גרושה שנתיים וחצי .
ברצוני לדעת כמה דברים:
1. מה הם תנאי הקבלה ע"מ להיות אם פונדקאית, האם כולן יכולות לשמש כאם פונדקאית?
2. מה השכר הממוצע כיום לאם פונדקאית הנושאת ברחמה עובר / תינוק עבור זוג מעוניין?
3. מה הם התנאים להם זוכה אם פונדקאית מהזוג / מהעמותה בזמן היותה בהריון?
4. האם נחתם חוזה לפני התהליך עצמו?
5. האם התיווך בין האם לבין הזוג נעשה אך ורק ע"י העמותה?
אשמח לתשובות בהקדם,
אושרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדה סליחה שכחתי לרשום את המייל:
אושרית10/06/2008המייל שלי הוא: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרית ברוכה הבאה
עדה אטיאס11/06/2008לגבי שאלותייך:
1. יכולה להיות פונדקאית אישה חד הורית אם לילד אחד לפחות ולא ליותר מ 4 ילדים, בין הגילאים 22-38, ישראלית, תושבת הארץ. אלו ההגדרות של החוק, מעבר לכך עלייך לעבור בדיקות רפואיות, ואיבחון פסיכולוגי שמטרתם לבדוק את בריאותך הפיזית והנפשית ויכולתך לעבור תהליך פונדקאות.
2. לגבי השכר שלחתי לך אימייל מפורט.
3.התנאים שלהם תזכי הם, התאמת הזוג אלייך, לצפיות שיש לך לדברים שחשובים לך בקשר שיהיה בינכם, וזאת אנחנו בודקים גם על פי דברים שאת תגדירי וגם על פי האבחונים ששני הצדדים(זוג/פונדקאית)עוברים.
במהלך כל התהליך בתקופות הטיפולים, ההריון, ועד חצי שנה לאחר הלידה בנלווה אותך ואת ילדייך.
פירוט לגבי תוכנית הליווי שלחתי לך באימייל.
4. החוזה בינך לבין הזוג נחתם בועדה זו דרישה של החוק, אך כל צד מקבל יעוץ משפטי מעו"ד שלו וברגע שהחוזה מוסכם עלל ידי שני הצדדים הוא מועבר לועדה.
5. התיווך נעשה ע"י המרכז, והוא אינו תייווך בלבד אלא כפי שציינתי גם התאמה בין הצדדים, וסיוע בכל השלבים עד קבלת אישור מהועדה ויותר מאוחר גם בליווי הרגשי עד הלידה.
אשמח לענות לך על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה תודה רבה על התשובות המפורטות...
אושרית11/06/2008אני אצור קשר עם המרכז.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
לורה16/06/2008אני אם חד הורית מזה כ - 6 שנים אם לשתי ילדות מדהימות הגדולה בת 13 והשניה בת 10 כמעטץ
מבקשת לקבל פרטים , לגבי פונדקאות.
אשמח לקחת חלק בלתת את המתנה הכי יפה , גדולה, ומדהימה ילדים.
בברכת שבוע טוב
לורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניית לדבר איתך
גלית לוי15/07/2008שלום לך , שלחתי לך אימייל וזה לא הצליח ,מעוניית לדבר איתך לנו יש אישור מהוועדה , צרי איתי קשר לאימייל שלי [email protected] ותרשמי לי את הטלפון שלך כדי שאתקשר אלייך . יום טוב שיהיה לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)