מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת בטן חזקה.....איריס11/06/2008
שלום רב !
אני מרגישה מוכנה לעזור לכם להגשים את החלום הגדול שלכם !!!
אולי אני רגשנית אבל לדעתי אי אפשר להיכנס לזה בלי מידה גדולה של רגישות.
מאז שהחלטתי שאני מוכנה, זה בוער לי בבטן. (כאילו אני כבר בהריון).
אם אתם מרגישים מוכנים וזקוקים לפונדקאית רגישה בוגרת ובעיקר מוכנה - אני כאן.
אני בת 36 גרושה ואמא לשני ממתקים.
האי מייל שלי : [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה איריס
מינה יולזרי11/06/2008להתרגש מהחלטה כזו זה טבעי. מאחלת לך כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מינה
איריס11/06/2008ועכשיו מה?
אחרי שעיבדתי עם עצמי את העניין ואני מוכנה להיכנס לתהליך, איך מתקדמים ?
עם מי יוצרים קשר כדי להגיע לזוגות שמחפשים פודקאית?
אשמח לקבל אינפורמציה נוספת
תודה - איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איריס מה שלומך?
מינה יולזרי15/06/2008בשלב הזה את אמורה לעבור סדיקות רפואיות ואבחון פסיכולוגי.
צרי איתי קשר טלפוני ואסייע לך 0522-907322
מינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינה שלום
איריס16/06/2008הייתי רוצה לדעת היכן אני אמורה לעבור בדיקות רפואיות ופסיכולוג.
האם זה רופא מטעם הועדה או הרופא שלי? כנ"ל לגבי פסיכולוג האם הוא מטעם הועדה או שמא אני צריכה לדאוג לכך?
אשמח לקבל תשובות.
תודה - איריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איריס, מה שלומך?
מינה יולזרי17/06/2008הבדיקות הרפואיות שאת אמורה לעבור נעשות בקופת החולים שבה את מקבלת בדרך כלל את השרותים הרפואיים שאת נזקקת להם לפעמים.
האבחון הפסיכולוגי נעשה על ידי פסיכולוגים שאנחנו עובדים איתם. הם עומדים בקריטריונים של הועדה אבל הם לא מטעם הועדה.
אני רוצה לציין שהאבחונים ממומנים על ידי המרכז.
אשמח לענות לך על שאלות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)