מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כשירות להיות אם פונדקאיתרוצה לעזור20/07/2008
שלום. כבר כמה זמן שאני חושבת להיות אם פונדקאית. אני גרושה ואמא לילדה בת 4, בגיל המתאים ובבריאות טובה. שאלתי- בנישואי עברתי טראומה שגרמה לי להיכנס לדיכאון, כולל טיפול תרופתי. לפני הנישואין ובשנים שלאחר גרושי (נפרדנו תוך כדי ההריון) -יעידו עלי מכיריי שאני בן אדם בריא בנפשו ומלא חיוניות והדיכאון היה הגיוני וטבעי לאור מה שעברתי. אחי וגיסתי הביאו לעולם ילדה דרך אם פונדקאית וראיתי איזו מתנה ענקית אני יכולה להביא לזוג חשוך ילדים. כרגע אני במחשבות על העניין אבל רציתי לבדוק קודם אם יש מצב שיפסלו אותי בגלל המשבר שעברתי. (לפני 4 שנים) תודה ויישר כח על פועלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
רוצה לעזור20/07/2008כמה זמן עד לתחילת ההריון התהליך אמור להימשך? הבנתי שיש מס' שלבים,א בל לא ראיתי התייחסות לזמנים. תודה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לעזור בוקר טוב
עדה אטיאס21/07/2008הייתי מציעה שתתקשרי אלי ואדריך אותך אלו מסמכים עלייך להביא, שנוכל להגיש אותם לאישור מקדמי בועדה.
יום טוב
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשירות להיות פונדקאית
מינה יולזרי22/07/2008מדברייך הבנתי שעברת משבר ולכן נזקקת לעזרה. סביר שאנשים במהלך החיים חווים משבר ואין הדבר מעיד על כוחותיהם או מצבם הנפשי. כשהועדה באה לדון בענינך היא מתייחסת למשבר כמו לחלקים החיוביים והטובים בחייך ולכן לא תהייה נטייה הכרחית למנוע ממך להיות פונדקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח אם תצרי איתנו קשר לכאן או למיי
הורים08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)