כשירות להיות אם פונדקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשירות להיות אם פונדקאית
    רוצה לעזור
    20/07/2008

שלום. כבר כמה זמן שאני חושבת להיות אם פונדקאית. אני גרושה ואמא לילדה בת 4, בגיל המתאים ובבריאות טובה. שאלתי- בנישואי עברתי טראומה שגרמה לי להיכנס לדיכאון, כולל טיפול תרופתי. לפני הנישואין ובשנים שלאחר גרושי (נפרדנו תוך כדי ההריון) -יעידו עלי מכיריי שאני בן אדם בריא בנפשו ומלא חיוניות והדיכאון היה הגיוני וטבעי לאור מה שעברתי. אחי וגיסתי הביאו לעולם ילדה דרך אם פונדקאית וראיתי איזו מתנה ענקית אני יכולה להביא לזוג חשוך ילדים. כרגע אני במחשבות על העניין אבל רציתי לבדוק קודם אם יש מצב שיפסלו אותי בגלל המשבר שעברתי. (לפני 4 שנים) תודה ויישר כח על פועלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשירות להיות אם פונדקאית

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

רוצה לעזור
    20/07/2008

כמה זמן עד לתחילת ההריון התהליך אמור להימשך? הבנתי שיש מס' שלבים,א בל לא ראיתי התייחסות לזמנים. תודה שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לעזור בוקר טוב

עדה אטיאס
    21/07/2008

הייתי מציעה שתתקשרי אלי ואדריך אותך אלו מסמכים עלייך להביא, שנוכל להגיש אותם לאישור מקדמי בועדה.
    יום טוב
    עדה 0522907889

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשירות להיות פונדקאית

מינה יולזרי
    22/07/2008

מדברייך הבנתי שעברת משבר ולכן נזקקת לעזרה. סביר שאנשים במהלך החיים חווים משבר ואין הדבר מעיד על כוחותיהם או מצבם הנפשי. כשהועדה באה לדון בענינך היא מתייחסת למשבר כמו לחלקים החיוביים והטובים בחייך ולכן לא תהייה נטייה הכרחית למנוע ממך להיות פונדקאית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח אם תצרי איתנו קשר לכאן או למיי

הורים
    08/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו