למה נשואות לא יכולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה נשואות לא יכולות
    סיון
    25/07/2008

שלום, אני נשואה עם שלושה ילדים יפים אחד בן 3 ותאומים בני שנה- אני לא מתכוונת להביא עוד ילדים בשנים הקרובות ובעלי ואנ נשמח לעזור לאחרים לחוש את אותה שמחה שאנו חשים כל פעם שאנו מביטים בילדינו אך בארץ לא נותנים לנשים נשואות להיות אם פונדקאית---למה?--- אם יש בעל שמוכן לשמור על הילדים כשאת בבדיקות ולעבור את זה ביחד איתך, לתמוך,להסיע לאן שצריך לעזור בבית הרי את בהריון עם ילדים משלך ואת צריכה עזרה לא פשוט לדאוג לבית ומשפחה והריון אז אני לא מבינה למה רק נשים חד הוריות שאין הרבה מי שעוזר להן והן בד"כ צריכות להסתדר לבד , אני מכירה אם פונדקאית שילדה ממש לפני מספר ימים והיום ממש קשה לה כי היא לבד והבן שלה ילד יחסית גדול וההריון הזה השאיר בה טעם של עוד בשבילה ועכשיו קשה לה כי יודעת שלהביא עוד ילד לבד היא לא מסוגלת והיה לה קשה להתנתק והיא במפורש אמרה שאם היה לה בעל אולי זה היה אחרת והיא לא היתה חושבת למלא את החלל שנוצר אחרי הלידה במשהו שהוא בלתי אפשרי שזה בעצם עוד ילד לסיכום: היא לא מצטערת שהיא עשתה את זה היא מצטערת על הנסיבות שבגללם היא עשתה את זה----- ושוב למה לא נשים נשואות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה נשואות לא יכולות

הוספת תגובה

• סיון שלום

עדה אטיאס
    26/07/2008

נשים נשואות אינן יכולות להיות פונדקאיות, היות ומבחינה הלכתית נקבע שהעובר שיוולד יהיה ממזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו