בת 20 מעוניינת להיות אם פונדקאית...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 20 מעוניינת להיות אם פונדקאית...
    לימור...
    24/06/2007

שבוע טוב לכולם ...
    אז ככה אני בת 20 ומעוניינת להיום אם פונדקאית רציתי לדעת מה הסכום שאם פונדקאית מקבלת והאם הילד הוא של האם והאבא או של האם פוהדקאית והאבא...והאם זה כרוך בהזרקת חומרים או כל מיני דברים המסכנים עוד הריונות בהמשך החיים...

אשמח לקבל תשובה מהירה זה ממש דחוף לי..תודה מראש ליאל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 20 אינה יכולה להיות פונדקאית

מינה יולזרי
    24/06/2007

החוק הגביל את גיל ההפונדקאיות מגיל 22-38 נשים אלו צריכות להיות אמהות לילד אחד עד ארבעה . נשים בריאות ללא סיבוכי הריון ו/או לידה. העובר שייך גנטית להורים המיועדים כי הביצית של האם המיועדת הופרתה ע"י בן זוגה האב המיועד. לאחר ההפרייה שנעשית במעבדה מוחזרים 2 מהעוברים הטובים ביותר לרחם הפונדקאית. כדי שהעוברים יחזיקו מעמד והגוף לא יפלוט אותם הפונדקאית אמורה לקבל במשך חודש וחצי טיפול תרופתי שאלו בעצם הורמונים שהגוף מפריש כאשר הוא מזהה הריון. הגוף לא יזהה את ההריון כי אין שימוש בביציות של הפונדקאית. מאוחר יותר השילייה מתפתחת והיא זו ששומרת על ההריון עד סופו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת...?

לימור...
    24/06/2007

אוקיי תודה על תשובה מהירה ומספקת אבל אני ממש ממש רוצה להיות פונדקאית אני בת 20 ללא ילדים אבל יודעת מה אני רוצה אני באמת מאוד רוצה מרצוני וצריכה את זה אין סיכוי שיקבלו אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 20 אינה יכולה להיות פונדקאית

מינה יולזרי
    24/06/2007

אינך עומדת בקריטריונים גם בגלל גילך וגם בגלל שאינך אמא לילדים. זה סופי כי זה לשון החוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו