טופס 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופס 8
    מיועדת
    26/09/2008

שלום רב, אשמח לדעת האם טופס 8 וחוות דעת של גניקולוג זה אותו הדבר או שחוות דעת צריכה להיות בכתב ובנוסף לטופס 8? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טופס 8

הוספת תגובה

• מיועדת ערב טוב

עדה אטיאס
    26/09/2008

טופס 8 מיועד לפונדקאית והינו הסבר לגבי ההליך הרפואי הסיכונים הכרוכים בתהליך, ההריון והלידה
    המועבר ע"י גניקולוג.

טופס 6 הינו חוות דעת רפואית לגבי האם המיועדת-ההסטוריה הרפואית, הבעיה הרפואית בגינה יש צורך בפונדקאות.

שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדה בוקר טוב,

מיועדת
    27/09/2008

ראשית תודה על התשובה המהירה. את טופס 6 אני מכירה ויש לי אותו פשוט אחד הרופאים המומחים אמר לי שהוא צריך לכצוב חוות דעת על הפונדקאית המיועדת ולי זה נראה מוזר כי בשום מקום לא מצאתי דרישה כזאת למעט טופס 8 . אז האם אני אכן צריכה מכתב עם כמה מילים על מצבה של הפונדקאית בנוסף לטופס 8 או שרק טופס 8? תודה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו