אשמח להיות פונדקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח להיות פונדקאית
    אסתי
    13/11/2008

כשהכרתי את בעלי אחותו היתה לאחר מס' טיפולי הפרייה כושלים ותמיד אמרתי לו שאם היא לא תצליח אני מוכנה להיות פונדקאית בשבילה... אז הייתי בת 23 . היום אני בת 33 אמא לשלושה ילדים ונמצאת בהליכי גירושים, עם כל הדברים הלא נחמדים שעוברים כשמתגרשים דבר אחד טוב אני מוצאת בכך: לפחות אוכל להיות פונדקאית ולעזור להורים שאינם יכולים להרות באופן טבעי.. למי עליי לפנות? האם אוכל להתחיל בתהליך או שעליי לחכות לגט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח להיות פונדקאית

הוספת תגובה

• אסתי בוקר טוב

עדה אטיאס
    14/11/2008

זה נפלא שאת רואה את הטוב בכל מצב, תוכלי להתחיל בפועל את התהליך של הפונדקאות רק שתהיה גרושה פורמאלית, אשמח לשוחח איתך ולתת לך פרטים על התהליך עצמו כהכנה להמשך.
    עדה 0522907889
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים אמ פונדקאית

אביב
    19/11/2008

נשמח לדבר איתך 0529589252 ,מייל [email protected] , תודה........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח מאד לדבר איתך בכל שלב שיתאים

גלי
    22/11/2008

אפשר ליצור איתנו קשר במייל [email protected] או בפלפון 0545644404 אנחנו מוכנים ויכולים גם לחכות לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו