היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    אפרת
    03/12/2008

אני אשמח לשמש כאם פונדקאית, אני בת 32 מהצפון גרושה, אם ל 2 ילדים ילדה בת 10 וילד בן 6

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• מחפשים פונדקאית

מיכל
    03/12/2008

אפרת ערב טוב, אנו זוג מאזור המרכז המחפש פונדקאית. בידינו אישור מהוועדה המאפשר לנו להתחיל את התהליך מובטח יחס חם ותשלום הגון. אם את מעוניינת נשמח אם תיצרי קשר:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים פונדקאית - הוספת מייל

מיכל
    03/12/2008

אפרת ערב טוב, אנו זוג מאזור המרכז המחפש פונדקאית. בידינו אישור מהוועדה המאפשר לנו להתחיל את התהליך מובטח יחס חם ותשלום הגון. אם את מעוניינת נשמח אם תיצרי קשר: [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת בוקר טוב

עדה אטיאס
    04/12/2008

אני מציעה לך לבדוק את האפשריות השונות לעבור את התהליך בדרך עצמאית או באמצעות מרכז ולהחליט לאור היתרונות והחסרונות מהי הדרך הטובה ביותר עבורך.
    אני מזמינה אותך להתקשר למינה 0522907322 או אלי 0522907889
    ולקבל מידע שיעזור לך בקבלת ההחלטה.
    נשמח לאפשר לך לשוחח עם פונדקאיות שעברו/עוברות את התהליך כדי לשמוע מנסיונן.
    יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח ליצור איתך קשר

רונית ואסף
    04/12/2008

נשמח ליצור עימך קשר ואו תתקשרי אלינו: 054-6616207 או 052-6896899 תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו