מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב אם ללא הריון,האם אפשרי?תמר08/12/2008
שלום חברים יש לי שאלה שאני רוצה ומעוניינת לדעת האם יש לה תשובה לפיתרון,כוון שזה קשור לפונדקאות אני תוהה האם אשה שהיא לא בהריון יכולה לייצר חלב אם? שמעתי שיש פרולקטין שעוזר,אך אני לא בטוחה אם זו הדרך,ואשמח להתייעץ עימכם. בתודה תמר (שאלה זו נובעת מרצוני לדעת איך אוכל להניק ללא הריון?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב תמר
מינה יולזרי08/12/2008יש אפשרות תאורטית לייצר חלב ללא הריון באמצעות טיפול הורמונלי שרופא נשים נותן. מס' אמהות מיועדות שאני מכירה ניסו אבל ההצלחות היו דלות מאוד למרות מאמץ גדול וממושך.אותן נשים השתמשו בתחליפי חלב במקביל אבל לאחר שראו שההצלחה מוגבלת מאוד ויתרו על רעיון ההנקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה
meyuedet08/12/2008אם ככה, מה עושים? הרי שכולם כיום מודעים ליתרונות של חלב אם - במיוחד מיד לאחר הלידה. האם לרוב הפונדקאיות יש בעיה לתת את החלב הראשוני (לחיזוק מערכת החיסון של התינוק)? מה קורה אם חלילה נולד פג, שעוד יותר חסר ישע? עד כמה אפשר לסמוך על תחליפי חלב, במיוחד אחרי פרשת רמדיה? והאם כבר היו פונקאיות שהסכימו לשאוב - עד כמה מומלץ, גם מבחינה פסיכולוגית/הקשרות לתינוק, לה ולאם המיועדת? האם זה תלוי בקשר שנוצר ביניהן? תודה לכל מי שעונה, אלו שאלות שמטרידות אותי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה ופונדקאות
מינה יולזרי08/12/2008פונדקאית לא אמורה מסיבות שונות במיוחד פסיכולוגיות לשאוב או להיניק את העובר שנשאה.
מבחינה רפואית אירע בארץ אירוע אחד טרגי ואירוע נוסף בסין הרחוקה.
השבוע קראתי מאמר של רופאים ישראלים שאומרים שרמת הסיכון בשימוש פורמולות כמעט אפסי
וכדי להוריד עוד יותר את הסיכון ניתן להשתמש בכמה פורמולות במקביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב
daddytobe12/12/2008אני דווקא קראתי בפורומים אחרים שהדעות חלוקות והיו פונדקאיות שדווקא הסכימו לשאוב חלב, במיוחד כאשר בריאות התינוק זה הדבר שיכריע עבורם את ההחלטה. האם את פוסלת אפשרות זאת מראש אם הפונדקאית או מוזכר בחוזה עם הפונדקאית דבר בקשר לזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוזכר בנושא כלום בהסכם
:)13/12/2008אם אתם מעוניינים שוחחו על כך עם הפונדקאית וכך תוכלו לדעת גם מה דעתה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)