מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אל תהפכו את הפונדקאות לביזנס.דן29/12/2008
אל תהפכו את הפונדקאות לביזנס.הרי כשנשים רוצות להגשים חלום של זוגות חשוכי ילדים הן מציינות בין היתר שזה בא מתוך הרצון להגשים חלום של הזוג להביא ילד לעולם. אני קורא ונדהם איזה סכומים רצים פה ? מאבדים פרופורציות,בלי כל סימן אמיתי של רגש ורצון לעזור, אז כשאומרים להגשים חלום תזכרו שגם אותו זוג אולי מביא כל אחד משכורת של 4000 ש"ח שיחד זה 8000 לחודש וזה במקרה ששניהם עובדים, ועם זה הם צריכים לחיות ולשלם גם משכנתא ושאר הוצאות המחיה והנטל הגדול של הטיפולים אותם עברו עד לקבלת ההחלטה לנסות פונדקאות, לכן נראה לי הגיוני יותר שסכום הפונדקאות צריך ליהיות בין 60,000 ש"ח למקסימום 80,000 ש"ח זה תשלום נטו ונקי ממס עבור אותם תשעה חודשי הריון, לחשוב כמה קשה היתה צריכה לעבוד אותה אם פונדקאית יקרה ורגישה, וכמה שעות ביום היתה נאלצת לעבוד בשביל להביא משכורת של7000 או 8000 נטו בחודש ? אז לקחת אוויר להכנס לפרופורציות, ואז נאמין שיש כאן גם רגש והרבה רצון. כי צריך ליהיות הגיוניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאישתך תעשה את זה תמורת 60 אלף
מעיין29/12/2008אולי בחינם אתה רוצה אני אלד לך יסחוב תשעה חודשים זה סכום זה אנשים כאן קיבלו גם 200 ועובדה שאנשים שילמו את זה ויותר מעניין למשרדי תווך אתם מוכנים לתת בעמיצת עניים ולמי שסוחבת אתם רואים בה כאיזה מסכנה עלובה שלא צריכה לדרוש יותר מדי כי ממילא הגיע לכאן מטעמים כלכליים לך תישן עם גישה כמו שלא לא יהיה לך ילד לעולם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך השם יש ילדים, ואני ישן טוב,ואת
דן29/12/2008איזו מין גישה יש לך ? מותר לך להסכים או לא, זו דעתי והיא ככזו אם תרצי להסכים ואם לא, אין בדיעה כל מטרה לפגוע, מי שמתאים לו יקבל אותה ומי שלא אז ימשיך לחפש כאלה שמוכנים לשלם סכומים דימיוניים. שיהיה לך חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי -
meyuedet29/12/2008נראה לי שחיסלת בזאת כל סיכוי שמישהיא תתעניין בך. תתביישי. אף אחד לא מבקש מפונדקאית שתעשה זאת בחינם (למרות כמה וכמה שאכן עשו זאת.. כן אני יודעת, קשה לך להאמין). מעניין אם בכלל תעברי את המבקים הפסיכולוגיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם היגיון וסבלנות לטובת כולם,בהצלחה
דן30/12/2008אומנם אנחנו איננו זקוקים לפונדקאית, ויש לנו ילדים נפלאים תודה לאל ,אבל למען ההגינות צריך לשים בפרופורציות את הסכומים ולמען יידעו כולם כי במצב הכלכלי של העולם כיום, להרוויח 6000 או 7000 נטו בחודש זו משימה ממש לא פשוטה, וזאת כאשר רבים מפוטרים ואחרים לא יודעים אם מחר תיהיה להם עבודה, לקחת הלוואה בנוסף לזו של המשכנתא זה עניין לא פשוט, כי גם הלוואה צריך להחזיר בסופו של דבר, לכן יש סכומים ריאלים הגיוניים ומכובדים כפי שדן ציין עד 80,000 ש"ח נקי ממס זה בהחלט הוגן כמעט 9,000 לחודש נטו זה בהחלט יפה, מה עוד שהרי אותם נשים יקרות שמציעות עצמן ליהיות אם פונדקאית עושות זאת הרי לא רק בשביל הכסף, לא כך הדבר ? אני משוכנע שכן. לכן אף אחד לא יוצא מקופח, והילד מגיע לעולם אם המון אהבה וסבלנות מצד כולם. ואל נשכח שלזוג המיועד יש המון הוצאות נוספות מלבד האם הפונדקאית, לכן אומנם הכל נתון למשא ומתן ובסופו של יום כל אחד יעשה מה שטוב ומתאים לו, אבל צריך לשים בפרופורציות את הסכומים, כי במצב הקיים ישנם המון זוגות שמוותרים על תהליך הפונדקאות בגלל שהסכומים אינם פרופורציונלים וזה חבל מאוד,לכן צריך לעשות הכל על מנת שכל הצדדים יהיו מרוצים וכך הסיפוק הגדול הוא של כל הצדדים וכל זאת כמובן רק לאחר שנעשו כל האיבחונים וההליך לצורך התאמה ועמידה בקריטריונים לתהליך. בהצלחה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך על דבריך
גלית30/12/2008אני מאוד מעריכה את מה שאמרתה אכן הסכומים שמבוקשים הם גבוהים מאוד ויחד עם שאר ההוצאות שמסביב . ביטוח חיים .ניתוח קיסרי ועוד ועוד שהנטל הכספי על הזוג שמאוד מחכה ומצפה להגשים חולם חיים וזה להיות הורים לילדים . אנו מצפים לזה ומחפשים פונדקאית אך הדרך לא קלה. הרי שיצא החוק ב1996 זה התחיל בסכום שציינתה - קובעים בחוק שהדת צריכה להיות אותו דת של הזוג חבל שלא קבעו את הסכום שיהיה קבוע או צמוד למדד או ריבית ביחס למצב הכלכלי על מנת שהפונדקאית לא תצא מופסדת ושהזוג יוכל לעמוד בהוצאות . מקווה ומייחלת למצוא מישהיא שתהיה מוכנה לעזור לנו להגשים חלום .אני מבטיחה שלא תצא מופסדת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)