שואלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת
    מיטל
    30/12/2008

שלום.אני מעוניינת להיות אם פונדקאית ולאחר קריאה מעמיקה בנושא הבנתי שישנם מבדקים פסיכולוגיים שכוללים מבחנים כלליים של ידע כללי..נניח שלא אצליח שם ככ..אך הפסיכולוגית תמצא שאכן אני מתאימה מבחינה נפשית?אוכל לשמש כאם פונדקאית?באופן כללי אני חרדה ממבחנים..ועל כן עלולה להיכשל גם אם הוא מאוד פשוט.זהו מבחן אמריקאי ?ועוד שאלה כמה פעמים מותר לשמש כאם פונדקאית ?בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שואלת

הוספת תגובה

• לילך בוקר טוב

עדה אטיאס
    30/12/2008

מטרת האיבחון הפסיכולוגי היא בין היתר לבדוק האם יש לך יכולות קוגנטיביות(שכליות) להבין את תהליך הפונדקאות זו הסיבה שבין היתר ניבדקת גם רמת אינטיליגנציה, זה בהחלט לא המוקד.
    האיבחון הוא יותר אישיותי, הפסיכולוג רוצה להיות בטוח שאת חזקה נפשית, יציבה, ומסוגלת להתמודד עם קושי. ברור שכל מי שמגיע לאיבחון מתרגש ולחוץ והדבר נילקח בחשבון.
    מציעה לך להיות כמו שאת, אם את שלמה עם ההחלטה , ומבינה לקראת מה את הולכת הדבר יבוא לידי ביטוי גם אם את מתרגשת.
    בכל אופן בהצלחה, ואם את רוצה לשוחח כדי להיות מוכנה לקראת את מוזמנת להתקשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילך

אורית
    30/12/2008

היי לילך אנו מחפשים אם פונדקאית צרי איתנו קשר זוג נדיב ונחמד [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו