שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירי
    15/01/2009

שלום אני מעוניינת להיות אם פונדקאית ויש לי 3שאלות. 1. נניח השיילוד נולד עם מום חלילה, מה קורה אז? 2. או שמת לאחר הלידה? 3. או ההחזרות לא צלחו ? מה מגיע לי מבחינה כספית במקרים הללו? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מירי שלום

מינה יולזרי
    15/01/2009

בכל המקרים הללו יש התייחסות בהסכם. הועדה לאישור הסכמים דרשה שתהיה התייחסות לנושאים אלו.

בעקרון אם ילד נולד בעל מום והמום לא נוצא כתוצאה מתפקוד לקוי של הפונדקאית אז הפונדקאית אמורה לקבל את כל הפיצוי הכספי. הדבר נכון גם לגבי מצב בו העובר נפטר לאחר הריון מלא שבו הפונדקאית עמדה בכל תנאי ההסכם ולא היה דופי בתפקודה.

במצב בו ההחזרות לא צלחו תקבל הפונדקאית פיצוי בנוסף לכספים שקיבלה עד אותה עת וההסכם אמור להסתיים. ישנה כמובן אפשרות שהפונדקאית והזוג יחליטו על המשך נסיונות ויפנו לועדה לשם הערכת ההתקשרות לזמן קצוב נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמל לדבר

רונית ואסף
    18/01/2009

אנו זוג שמחפש פונדקאית ונשמח שתצרי קשר 0526896899

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מירי

אורית
    18/01/2009

אנו זוג שמחפש פונדקאית צרי קשר 0525271855

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו