מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע לגבי התחלת התהליך ועלויותמירב05/02/2009
שלום רב, אנחנו זוג מאיזור הצפון אשר מעוניין להתחיל בתהליך זה. אם אפשר לברר תחילה כיצד מתחילים בתהליך מה הם השלבים הראשוניים שיש לעשותו ובאילו עלויות מדובר? אמשח לקבל תשובה חזרה למייל בבקשה... תודה מירב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב צהריים טובים
עדה אטיאס06/02/2009ראשית יש להגיש בקשה לאישור עקרוני לועדה, הבקשה כוללת דוח רפואי מפורט לגבי ההיסטוריה שלך הבעיה והמלצה על פונדקאות, צילומי ת.ז שלך ושל בעלך ומכתב ממכם.
הכתובת למשלוח הבקשה
משרד הבריאות
הועדה לאישור ההסכמים לנשיאת עוברים
אביבה נימרודי בוצר
רבקה 29
ירושליים 91010
טל 025681275
את מוזמנת לשלוח לי מייל [email protected] ואעביר לך את העליות.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
מירב08/02/2009עדה , שלום רב זאת מירב שוב שלחתי לכם במייל את התשובה שקיבלתי מהוועדה. אני מחכה לתשובה ממך האם זה תקין ומה הלאה. (המייל נשלח ביום שבת בבוקר, אם הוא לא התקבל אז אשמח לדעת ואני יצור קשר בדרך אחרת). תודה רבה מראש מירב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב לא קיבלתי מייל ממך
עדה אטיאס08/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייל חוזר
מירב08/02/2009עדה שלום רב, כרגע העברתי שוב את אותו מייל אני מקווה כי הפעם זה יעבוד. במידה וזה לא יתקבל אצלך אז אני אנסה מחר לשלוח דרך המייל בעבודה. תודה בכל אופן מירב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
מירב10/02/2009עדה מה נשמע, את זוכרת שדיברנו בטלפון ביום שני ואמרת לי לפנות לוועדה שוב מכיוון שלאישור שברשותי התוקף פג בעוד כחודשיים וכדאי לחדש על מנת להתחיל בתהליך. אז ניסיתי לדבר עם הגברת אביבה נמרודי אבל היא לא עבדה באותו יום אני אנסה שוב מחר. אבל במקביל אמרת שתשלחי לי במייל את העלויות ואני נתתי לך בטלפון את המייל האישי שלי בבית בקיצור אני מחכה לתשובה לגבי העלויות כדי שנדע בכלל שיש לנו על מה לדבר שזה לא יהיה מדובר בסכומים שבסוף לא נוכל לעמוד בהם. אנו רוצים לדעת מחירים על מנת שנראה שאנחנו לא עושים את כל התהליך בכלל לחינם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך לא קיבלת?!
עדה אטיאס11/02/2009תנסי לשלוח לי את מייל תכתבי עליות שאדע שזה ממך ואשיב לך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)