מעוניינת לתת "בית חם" לתינוק שלך..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת לתת "בית חם" לתינוק שלך..
    בת24
    08/02/2009

שלום וברכה,שמי חן גרושה+2 מקסימים. בת 24 בריאה ונורמלית לחלוטין..ברצוני להיות אם פונדקאית בשמחה לזוג שבאמת זקוק לכך ורוצה בכל מאודו להיות הורים. רציתי בבקשה לקבל למייל שלי פרטים בקשר להליך של הפונדקאות,איך הולך ההליך וכיצד עושים זאת .וגם פרטים על העלויות בבקשה,ויש לי עוד שאלה אם מישהו יוכל לענות לי אולי על השאלה אם יש בעייה הלכתית על העניין של הפונדקאות כיוון שאני אישה דתייה.תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברכה ברוכה הבאה לפורום

עדה אטיאס
    08/02/2009

חן תישלחי לי את האימייל שלך ואעביר לך את כל הפרטים שביקשת, נוכל גם לקבוע פגישה באיזור מגורייך .
    אין בעיה הלכתית ההיפך חוק הפונדקאות נחקק בשיתוף משרד הדתות ואף זכה לתמיכתו של הרב הראשי לישראל הרב עמאר.
    יש לנו זוגות דתיים שעוברים את התהליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חן אנא צרי עמנו קשר

הילה
    09/02/2009

היי חן נשמח אם תצרי עמנו קשר , נשמח למצא פונדקאית דתיה , אני מסורתית.
    זוג נחמד ורציני מאזור המרכז,מחפש פונדקאית.אנו בעלי אישור עקרוני מהוועדה, ואנו מוכנים להתחיל בתהליך. מחפשים בחורה רצינית,חד הורית/גרושה,עם ילדים ובריאה,אשר רואה בתהליך הפונדקאות כמצווה ושליחות שכמובן יהיה גמול בעדו. מובטח תשלום הולם למתאימה,יחס חם ותנאים מצויינים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח לשוחח

שלי
    13/02/2009

אנו זוג רציני עם אישור מהוועדה.מעוניינים להתחיל בתהליךונשמח אם תצרי עימנו קשר[email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו