אתה אותו דן??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתה אותו דן??
    בת24
    09/02/2009

אתה דן שכתב שהבנות מפריזות עם הסכום?? אם כן אז אני לא חושבת שיש פה מישהי שתיכנס להריון,תסכן את חייה,תיקח את האפשרות לעשות ניתוח,לסחוב 9חודשים תינוק וללדת בחינם. אני כן הייתי מוכנה להיות אם פונדקאית ולשמח משפחה בלתת לה את הפשרות היחידה לקבל ילד משלה אבל כן זה עולה הרבה כסף,זה נכון אני רואה את זה בתור עבודה כל שהיא שבחרתי כי הייתי שמחה לעשות זאת אבל כמובן עם תשלום זה כמו רופא שניתח ילד והציל לו את חייו בשמחה אך הוא מקבל על זה גם הרבה מאוד כסף והוא רואה זאת עדיין כשליחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אתה אותו דן??

הוספת תגובה

• לא אני לא אותו דן דני דין שרשם !

הילה
    09/02/2009

צר לי אבל אני דן מה....זוג הנחמד והרציני מאזור המרכז,שמחפש פונדקאית.אנו בעלי אישור עקרוני מהוועדה, ואנו מוכנים להתחיל בתהליך. מחפשים בחורה רצינית,חד הורית/גרושה,עם ילדים ובריאה,אשר רואה בתהליך הפונדקאות כמצווה ושליחות שכמובן יהיה גמול בעדו. מובטח תשלום הולם למתאימה,יחס חם ותנאים מצויינים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסף מסובב את העולם

אני
    09/02/2009

דן ושכמותו מול נשים שמבקשות לשפר את חייהם ובה בעת לעזור לזולת,כמו ההבדל התהומי בין מי שחש עצמו כפוטנטי כמסוגל כמשפיע על המציאות לבין מי שמרגיש שאינו יכול לשנות כלום,אימפוטנט וחסר יכולת(אני?),זהו ההבדל בין מי שמרגיש שהוא מעורר רגשות של חמלה בזולתו ולכן יכול לחוש אותם כלפי אחרים (אני?)לבין מי שהרגשות היחידים שיוכל לעורר בזולתו הם כעס ודחייה ,זהו ההבדל גם בין מי שמודע לערכה של עבודתו,של יצירתו ושל זולתו כנושא ערך לבין מי שמקבל את הערך החברתי,את הגדרתו כפחות ערך בחברה,כך שאפילו ה"סחורה "שהוא מייצר זולה,את דלותו המעמדי ואת העובדה שאת אף אחד זה פשוט לא מעניין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו