רגש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגש
    אילנית
    31/07/2007

אני רוצה לפנות לנשים שגולשות כאן ולשאול אותן - ראיתי שיש מיש מוכנות להיות פונדקאיות ויש מי שמתעניינות בתהליך. אבל מה עם כל הקטע הרגשי של לוותר על ילד שגדל בתוכך? אם יש כאן מישהי שרוצה להתייחס - אני6אשמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגש

הוספת תגובה

• אילנית יקרה!

פונדקאית אחת
    31/07/2007

תיראי אנחנו לא מוותרות בגלל שבעצם הוא לא שלנו אנחנו רק שומרות עליו ולפי עניות דעתי יש הבדל גדול, עכשיו אם תכניסי לך למחשבה שזה שלך ואת מוותרת עליו אזי יהיה לך קשה ובעצם לא תוכלי לוותר עליו אבל אם תחשבי על זה כדבר יקר מאוד שאת שומרת עליו לזוגות שפשוט אין באפשרותם לעשות זאת ואת בעצם נותנת להם אושר גדול ועושה את זה במטרה מסויימת (תרתי משמע) אז תביני איזה זכות גדולה נפלה בחלקך לעשות מעשה שכזה.
    מקווה שתשובתי סיפקה אותך ואת מצליחה להבין איזה דבר אדיר וגדול זה לעשות את זה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת תשובה יפה

ענתי
    02/08/2007

אבל לא פשוט בשבילי להבין את זה. האמת, לא הייתי מתחלפת איתך - אבל רצונך - בחירתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמת זהו רצוני ואני...

פונדקאית אחת
    03/08/2007

אמת זהו רצוני ואני לא מתחרטת עליו
    ובאמת לא כל אחת בנויה לתהליך כזה!
    שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תיפני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וזה לא קשה?

רווית
    02/08/2007

לעבור משהו כזה לבד, את כל השינויים שעוברים לך את הגוף, את הסיכונים שיכולים להיות בלידה, שלא לדבר על כאבי התופת של הלידה עצמה, ולעשות את זה בלי מטרה של ילד משלך אלא בשביל מטרה כספית? אומנם זה יכול לפתור הרבה מצוקות כספיות, אבל עדיין, אין רגעי שבירה שאת אומרת לעצמך שכל עבודה הייתה עדיפה מזה? ולמרות כל ההגיון, בסוף כשאת נותנת משהו שגדל בגוף שלך, זה לא קשה מדי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווית יקרה שלום!

פונדקאית אחת
    03/08/2007

א' את לא עוברת את זה לבד יש לך את מינה ועדה הנהדרות שמלוות אותך לאורך כל הדרך יש גם את הזוג שנמצא איתך בתהליך עצמו בדיקות וכו'... סיכונים בלידה בינינו זה קצת נדיר אלא אם היה לך בעבר בלידותייך שלך וכן גם לגבי כאבי התופת שהזכרת ואלו דברים שבעצם יכולים לקרות לך בלידה של עצמך ואני לא מסכימה איתך בזה שאת אומרת "ולעשות את זה בלי מטרה של ילד משלך אלא בשביל מטרה כספית?" המטרה שלשמה נכנסתי לתהליך(אני או כל פונדקאית אחרת) נכון שמלכתחילה המטרה היא כספית והמטרה היא לשפר את חיי ילדיי וחיי שלי גם אבל את גם נכנסת לזה במודעות של מה שאת הולכת לעבור בשביל זוג אחר שאין באפשרותו לעשות זאת ופה טמון כח הנתינה שלך שאת נכנסת במודעות להעניק לזוג את האושר שלו זה דבר כ"כ מדהים שעד שתעשי זאת לא תוכלי להבין אותו ולא אין לי רגעי שבירה שהייתי אומרת שכל עבודה אחרת עדיפה מכיוון שלעשות מעשה כזה הוא דבר ששווה כל דבר אחר שבעולם ושום עבודה בעולם לא תוכל לתת סיפוק כמו שהנתינה הזו לזוגות החשוכים האושר שאת יכולה להעניק להם את זה לא תמצאי בשום עבודה שבעולם כמה גדולה שתהיה.ובסוף כמו שאת אומרת לתת משהו שגדל בתוכך שוב פעם נשאלת השאלה איך את מסתכלת על זה א' הוא לא שלי הוא שלהם אני רק שומרת להם עליו אני נותת לו חממה למשך 9 חודשים משהו שנמנע מהם ולשמחתי הרבה נפל בחלקי לזכות ולעשות זאת שוב פעם את לא נותנת משהו שלך את רק עוזרת להם דרך הרחם הבריא שלך להגיע למטרה הנכספת. ועל כך תאמיני לי שאת צריכה להודות לאלוקים שאת בריאה ושיש בחלקך להביא לעצמך אושר כזה לחייך ומצד שני תעמידי מולך את הזוגות שלא יכולים לעשות זאת תנסי לעמוד במקומם ותספרי לי איך היית מרגישה לו היית בצד השני...
    בהצלחה בכל אשר תיפני.
    מקווה סיפקתי את שאלתך,
    וסליחה מראש על אורך התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחתיין עלייך - אני לא הייתי מסוגלת

אחת
    05/08/2007

"תאמיני לי שאת צריכה להודות לאלוקים שאת בריאה ושיש בחלקך להביא לעצמך אושר כזה לחייך ומצד שני תעמידי מולך את הזוגות שלא יכולים לעשות זאת תנסי לעמוד במקומם ותספרי לי איך היית מרגישה לו היית בצד השני". ובאמת אין לך רגעי חרטה על הויתור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחת שלום

פונדקאית אחת
    05/08/2007

לא אין לי ריגעי חרטה אם היה לי רגעי חרטה ולו אף לרגע אחד קטן לא הייתי עושה את התהליך הזה בכלל.
    ואני אחזור שוב על אותו משפט "זהו לא ויתור זוהי נתינה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו