שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נירית
    08/03/2009

שלום אני מעוניינת להיות אם פונדקאאית שאלתי מהו היריון תקין ?בהיריון שלי הייתי לחוצה ככ שעל כל דבר הלכתי למיון.אם לא הרגשתי תעובר ..אם הרגשתי חולשה..ואם היו לי דפיקות לב מואצות..אבל בבדיקות במיון הכל היה תקין.וחודש לפני הלידה אושפזתי במחלקה להיריון בסיכון גבוה כי חשבו שייש לי צירים מוקדמים אבל בבדיקות שנעשו הכל היה תקין. בוודאי שכל הבדיקות שנעשו לעובד הכל היה תקין והוא נולד בדיוק ביום שציפינו לו .ההיריון שלי היה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• נירית הי

עדה אטיאס
    08/03/2009

נשמע שההריון היה תקין כי כל הבדיקות הוכיחו שהכל תקין, אני מזמינה אותך להתקשר תפקססי לי את הסיכום לידה אוכל להעביר אותו לרופא שלנו כדי שתידעי בודאות שהכל בסדר ואת יכולה להיות פונדקאית.
    עדה 0522907889

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

נירית
    08/03/2009

אני מבינה שאת סיכום הלידה אני מוציאה מבית החולים בו ילדתי..מהמזכירות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את פונה לרשומות הרפואיות

עדה אטיאס
    08/03/2009

בבית חולים שבו ילדת במידה ותהיה בעיה את מוזמנת לפנות אלי ואנסה לבקש מהרופא שלנו לפנות אליהם בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו