חשוב מאוד לכל אלה שרוצים להיות הורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב מאוד לכל אלה שרוצים להיות הורי
    נועה
    26/04/2009

אני רוצה להיות פונדקאית, אני אם חד הורית לשלושה ילדים מקסימים, יש לי את כל המסמכים הדרושים לוועדה רק שהבעיה היא שהוועדה כמו שהבנתי עמוסה בפניות ולמעשה כל טיפול בכל תיק מתעכב המון זמן. דיברנו עם אביבה שהיא מתאמת הוועדות והיא פשוט ביקשה שנעזור לה. אז אני פונה פה לכל מי שרוצה ואיכפת לו תרימו את הכפפה, תעשו משהו כדי שהטיפול בכם יהיה מהיר ויעיל יותר. אני גם חושבת שהוועדה לא צריכה להיות מורכבת מאנשים שמתנדבים, עם כל הכבוד הראוי, אני חושבת שצריכה להיות וועדה שתדון בתיקים בכל יום ולא פעם בשבוע! גם ככה כל התהליך קשה לזוגות שכל כך משתוקקים להיות הורים ולוקח המון זמן, תקלו עליהם, תנסו לעזור, באמת, זה פשוט לא פייר שזה לוקח המון זמן. להפעיל לחץ ולא לוותר אני מאמינה שזה יעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נועה בוקר טוב

עדה אטיאס
    27/04/2009

אני מקווה שיחול שינוי בקרוב כי אביבה עם כל הרצון הטוב לא יכולה לעמוד בעומס והלוואי והדרגים הבכירים יותר היו מבינים זאת וכפי שציינת ומתקצבים את הועדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו