עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    טליה
    01/05/2009

אני בת 43.5 במשך 7 חודשים בטיפולים ללא הצלחה יש לי תמיד רק ביצית אחת יש עובר שנעשה במיקרומניפולציה אבל הוא לא מצליח להשתרש ברחמי.
    אין לי ילדים בכללוהרופאים מייאשים אותי ואמרו לי שהדבר היחיד שיעזור זו תרומת ביצית מגויה אוקראינית ובזה אני לא חפצה (אנחנו זוג חרדי) האם נראה לך שאפשר יהיה לעזור לנו עם אם פונדקאית? כמה זה עולה ומה הקריטריונים ולמי פונים תודה שבת שלום לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• טליה שלום

עדה אטיאס
    01/05/2009

אני מבינה את אכזבתך מתשובת הרופאים יחד עם זאת לצערי פונדקאות בעניין הזה לא תסייע כי למיטב הבנתי הבעיה היא באיכות הביציות ופונדקאות היא פתרון כאשר הבעיה היא ברחם או שיש סיכון בנשיאת הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרי איתי קשר במייל למכירת ביצית

ריקי
    18/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון ריקי

ריקי
    19/05/2009
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו