קשר עם הפונדקאית בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם הפונדקאית בהריון
    ר.
    06/09/2007

מה הקשר עם הפונדקאית בהריון? הייתי מעדיפה שיהיה כמה שפחות קשר איתה כי גם ככה אני מרגישה דפוקה שאני לא יכולה להיות בהריון ואם בעלי יקדיש לה תשומת לב אני בכלל ארגיש נורא עם עצמי. הוא מצידו, כשדיברנו על זה, רוצה להיות קרוב לפונדקאית כדי לעזור לה במקרה הצורך כי הוא מרגיש שאנחו חייבים לה חוב גדול למרות הפיצוי הכספי הבהחלט מכובד. יש איזו עמדה קבועה בחוק בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עם הפונדקאית בהריון

הוספת תגובה

• קשר בהריון עם הפונדקאית

מינה יולזרי
    07/09/2007

אין עמדה קבועה בחוק לגבי הקשר עם הפונדקאית. כשהיא תרגיש לא טוב או שתהיה בעייה כל שהיא חלילה גם אז לא תרצי להיות איתה אצל הרופא ולדעת בדיוק מה קורה עם התינוקות שלך?

קחי בחשבון שלא להיות בקשר עם הפונדקאית אומר גם לא להיות בקשר עם ההריון, חשבי על זה.

לגבי הרגשתך, מניסיון רב שיש לנו אנו יודעים שזוג שפונה לפונדקאות ועובר את כל השלבים בד"כ מאופיין בזוגיות טובה כך שבנושא זה הסירי דאגה מליבך. מה גם שלדאוג להריון זה בעצן לדאוג לעובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו